טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני וחבר שלי 7 חודשים ביחד.. אנחנו ממש רוצים לשכב ואנחנו מאוד מיניים אבל איך שזה בא להתקדם אני לא מרגישה מוכנה..הוא מקבל את זה ומכבד אותי ואז תמיד יוצא שאנחנו מקיימים סקס יבש.. ולפעמים יוצא לו קצת שפיך (בד"כ אנחנו עם בגדים..ז"א אני עם תחתונים והוא עם בוקסר או שאני עם מכנס והוא עם בוקסר..) רציתי לדעת מתי והאם קיים סיכון להיכנס להריון במצבים כאלה(אני לא לוקחת גלולות וגם לא כ"כ רוצה.).ואם לא אז מתי זה יכול להוות סיכון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לגמרי לגיטימי לבחור לדחות סקס מלא אם אינך מרגישה עדיין מוכנה לכך וחשוב שחבר שלך מכבד את בחירתך. אין שום מניעה בסקס יבש עם בגדים, אין חשש למחלות מין ו/או להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד