טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני בן 17, אני מאונן כבר 3-4 שנים וכול הזמן הזה אוננתי בצורה מסוימת אני משפשף את איבר המין שלי בעזרת 2 אצבעות, לאחרונה ניסיתי לאונן בשיטה הרגילה לעתוף את כול איבר המין בעזרת היד ולשפשף ולא הצלחתי לגמור... והתחלתי לפחד שאולי הרגלתי את עצמי לגמור רק בצורה מסוימת אחת ואולי אני לא יצליח לגמור בחדירה, קראתי גם שיש מחלה מסוימת שגברים לא יכולים לגמור בזמן חדירה אלה רק באוננות ואני נורא מפחד שאני סובל מזה... השאלה שלי היא האם הרגלתי את עצמי לגמור רק בצורה מסוימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש מצבים שאכן בנים מרגילים את עצמם לאונן בדרך מסויימת ועלול להיות לזה השלכות אח"כ גם בסקס אבל לא בהכרח ואין ספק שכדאי שתמשיך לנסות לתרגל אוננות בשיטה הרגילה, החשיבה שלך הנה אינטואיטיבית ונכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד