מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהתהילה28/10/2010
שלום
אני צריכה עזרה דחופה ואין לי את מי לשאול אז פניתי לכאן
אני בת 17 יש לי חבר בן 20 , לפני כשבוע חברי בפעם הראשונה עינג אותי ביד עד להגעה לאורגזמה וסיפוק מיני , לאחר מכן לבקשתו אני עשיתי לו ביד עד לסיפוק ופליטת זרע לאחר שעשיתי לו הוא נגע באיברו עם ידיו ובלהט העניין הכניס את ידיו לאיבר מיני ושוב עינג אותי ,
רציתי לדעת מאחר שפעם קודמת שקיבלתי מחזור היה בערך בתאריך 24/9/10 (היום הראשון של המחזור) וכבר היתיי אמורה לקבל שוב אבל אני מאחרת , האם יכול להיות שאני בהריון ?! (רק לציון אף פעם לא קיימתי יחסי מין מלאים, וזאת פעם ראשונה שמישהוא עשה לי ביד .....)
אודה לעזרתכם הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כהבהרה למה שכתבתי...
תהילה28/10/2010בפעם השניה שחבר שלי הכניס אצבעות (אחרי שגמר ונגע באיבר מינו ) כדי לענג אותי הוא לא הגיעה עד הדגדגן אלה קצתיותר חיצונית (יותר בדרך לשם אבל לא נגע בדגדגן עצמו (אם זה משנה ........
האם יכול היות שאני בהריון ?!
לתשובתכם הדחופה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון להבהרה
תהילה28/10/2010בטעות כתבתי שלא הגיע עם האצבעות לדגדגן התכוונתי שהוא לא ניכנס
פנימה בנרתיק אלה רק חיצונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר התייחסות בבקשה ?!?!?!?!?!
הדר30/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהילה
דניאלה פרייפלד30/10/2010בבקשה לפנות שאלה זו בפורום ,לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתהילה שלום
מירב שרון31/10/2010לא ברור איך התפספסת כאן בפורום, איתך הסליחה. אני מבינה ממך שלאחר שחבר שלך הגיע לשפיכה הוא נגע עם ידיו באיבר המין שלו ואז אונן לך שוב. אם הוא אונן לך על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא החדיר את האצבעות בתוך הנרתיק אז אין לך בכלל ממה לחשוש. הלחץ שאת שרויה בו בפני עצמו עלול לגרום לעיכוב במחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)