מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגביי משחק מקדים..הדר28/10/2010
היי, יש לי חבר די חדש.. אנחנו בשלב של המיזמוזים
את העניין של הסקס אני רוצה לקחת קצת יותר לאט כי אני בתולה
השאלה שלי היא כזאת-
כשאנחנו מתמזמים מתנשקים מתלטפים ללא חולצה ואני בלי חזייה גם אני לא ממש מרגישה שעומד לו... וזה מוזר בעיני כי אני ניראת די טוב ויודעת שאני מגרה אותו
אני לא בטוחה שעומד לו, אנחנו עושים הפסקות בין לבין למשל אם אנחנו מתמזמזים רבע שעה ואז הפסקה של 10 דקות להירגע :) ככה במשך שעתיים בערך זה נמשך עם הפסקות..
השאלה אם אחרי שאנחנו מפסיקים ולא מגיעים לפורקן האם יש לו כאבי ביצים? גם אם לא עמד לו? ואיך אפשר לדעת שעמד לו? כי שהתחכחנו לא ממש הרגשתי שהוא קשה.. אולי יש לו איבר קטן ובגלל זה אני לא מרגישה? או מה הסיבה שלא עומד לו? אולי בגלל ההפסקות?
והאם יכול להיות לו כאבי ביצים מגירוי מתמשך ללא זיקפה?
תודה על העזרה פשוט אין לי את מי לשאול
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני כמה אתם ?
רון28/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא 23 אני 18
הדר28/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
מתבונן מהצד28/10/2010ממש מעט סיכויים שאת בהיריון בגלל הזמנים שסיפרת.
וגם מידת המגע ..אבל בעתיד תעשו הפרדה בין 'בשר וחלב' :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
מתבונן מהצד28/10/2010טעות..........זה היה מכוון לתהילה השואלת הקודמת לך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל מענה...?? בבקשה
הדר29/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי...
רונן04/11/2010יש יותר פשוט מלגעת ולבדוק אם עומד ?!?
יכול להיות שחיכוכים כבר לא עושים לו את זה
נסי דברים חדשים
אוראלי מומלץ מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
דניאלה פרייפלד29/10/2010את/ם נהנים ?
אם כן ,למה את כל כך מותרדדת ממה קורה לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי זה נראה לא דבר נורמלי
הדר30/10/2010אפשר קצת הסבר?
אין לי את מי לשאול..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
דניאלה פרייפלד30/10/2010קשה להסביר מה קורה לו מבלי שהוא יומר את שלו...
אולי תשאלי אותו ,מה עובר עליו,מה התחושות שלו מהמפגש יחד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
הדר30/10/2010האם יכול להיות לו כאבי ביצים מגירוי מתמשך ללא זיקפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
דניאלה פרייפלד31/10/2010האם הוא מתלונן על כאבי ביצים יש מושג שנקרא blue balls תחפשי את זה באינטרנט...
אם את מגרה אותו ולא עומד לו ,אולי הוא מותרד ....וממשש לא בענינים.....
אם זה לא פסכולוגי אצלו, אז כדאי שילך להיבדק....אבל שוב התשובות אצלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)