מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה בדחיפותדניאל31/10/2010
אני בת 16 וחצי ואתמול אני חבר שלי שכבנו וכשהוא גמר גילינו שהקונדום נקרע .
אחרי שעתיים בערך לקחתי פוסטינור [ זו פעם ראשונה שאני משתמשת בזה].
לא היו לי שום תופעות לוואי חוץ מקצת כאב בחזה,הבנתי שיש סיכוי לכך שהגלולה לא תשפיע או שיהיה הריון חוץ רחמי , השאלה שלי האם לעשות בדיקת הריון ?
כמו כן היה כתוב שאם יש שינויים במחזור אז יש מצב להריון האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון31/10/2010לגלולת הפוסטינור יש רשימה של תופעות לוואי בין השאר גם שיבושים במחזור. תחכי שבוע ימים מהיום שקיימתם יחסי מין ואז תשללי הריון עם ערכה ביתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו..
מאיה01/11/2010והאם כדאי ללכת לרופא נשים ליראות שהכל בסדר או שלא חייב ?
וועוד שאלה , בעוד כמה ימים אני מתחילה לקחת גלולות בפעם הראשונה [ אני מחכה למחזור בתקווה שיבוא ] אם אני עושה בדיקת דם יש מצב שבבדיקות יראו שאני לוקחת גלולות אני פשוט ממש לא מעוניינת שההורים שלי ידעו ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון02/11/2010בבדיקות דם לא יראו שאת משתשמשת בגלולות. וללכת לרופא/ת נשים לביקור זה כדאי כי התחלת להיות פעילה מינית. כל השאלות ששאלת עד כה בעצם יכלת לקבל גם מענה מפורום רפואת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)