מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ג'לקינגזמילו02/11/2010
למומחים שלום. אני בן 16 רציתי כתוב בפורום זה שיטה להארכת הפין.
מדובר בשיטה פשוטה עם הידיים שאורכת לפחות 8 חודשים ואפשר לעשות אותה בבית.
שיטה זו מאריכה את הפין לפחות ב2 או 5 ס''מ
כשגלשתי באתר ראיתי שהרבה טוענים שהפין שלהם קטן ורוצים להאריך אותו אז אני רוצה לעזור למומחים
אני חייב לציין שניסית את השיטה הזאת ואיבר המין שלי התארך ב3 ס"מ
אני יודע שהמומחים באתר אומרים שהפין גדל עד גיל 20 או משהו כזה אבל בכל זאת
מצפה לתגובות מכל מומחה ומומחה
אם התגובות היו חיוביות השיטה תפורסם 3 לאחר האישור
בתודה מראש
זמילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזמילו שלום
מירב שרון02/11/2010לפי ד"ר צחי בן ציון - ג'לקינג - חשוב להיזהר משלל אתרי האינטרנט המקדמים את השימוש בשיטה זו, המבוססת על מסז' בפין ותרגילים שונים. היא אולי נשמעת מבטיחה, אבל איגוד הרופאים האמריקאי פוסל אותה מכל וכל
במה מדובר בכל זאת? גירסה אחת טוענת שהג'לקינג היא טכניקה ערבית עתיקה שהתפתחה מהמנהג של אבות להשיא את ילדיהם הצעירים, בין הגילים 17-10. כדי למנוע בושות הם לימדו אותם כיצד להונות את רעייתם המיועדת באמצעות הגדלת הפין. על פי גירסה אחרת מדובר בשיבוש של הביטוי האנגלי Jerking off, שמשמעותו "לאונן" - ומכאן שדווקא לאירופים מגיע קרדיט על השיטה.
איך שלא יהיה, השיטה פועלת (או לפחות מבטיחה לפעול) על עיסוי שתי חתיכות של רקמות בפין שיכולות להתרחב ולהכיל יותר דם. אין בה שום דבר מכני או תרופתי, והיא מציעה מספר דרגות של השגת גודל, גם לאיבר הרפוי וגם לזקוף. אבל שוב - אין שום הוכחה שכל העסק הזה באמת עובד.
מפתה למרות זאת? ברחבי האינטרנט אפשר למצוא הוראות לשיטה, אבל כדאי לקחת בחשבון את העובדה שהן נעות בין חצי-מדויקות למסוכנות לגמרי. בכדי לבחור את האתר שמתאים לך, כדאי שתשים לב לכמה דברים בסיסיים, כמו למשל שיהיה חומר הסברתי שיכלול טקסט, תמונות שמראות צעד אחרי צעד או הסבר בווידאו; שהתוכנית תציע תמיכה; שלצוות יהיה נסיון רפואי; ולא פחות חשוב - בדוק טוב-טוב אם התמונות שמציג האתר לא משופצות בפוטושופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים לגמרי עם מירב
05/11/2010ולמה אתה בכלל חושב שיש לך קטן?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
זמילו07/11/2010למירב:כתבתי בפרוש שזה עבד ואיבר המין התארך ב3 ס"מ ולא הבנתי מתשובתך אם מותר לפרסם או לא
לרפי: איבר מיני היה באורך 5 ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מקום לפרסומים
מירב שרון07/11/2010כאלה ואחרים של שיטות להארכת פין שטרם הוכחו מבחינה מדעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)