פוסטינור- לא עזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור- לא עזר
    נועה
    03/11/2010

אז... נקרע הקונדום. לקחתי פוסטינור אחרי חמש שעות מקיום היחסים וחשבתי שהכל הסתדר, אבל... המחזור לא הגיע. מיהרתי לעשות בדיקות וגיליתי שאני בהריון, למרות שלקחתי פוסטינור בדיוק לפי ההוראות.

יש לי לפחות 2 חברות שלקחו פוסטינור והכל היה בסדר, אבל כנראה שפוסטינור לא עוזר ב-100%. אם אתן צריכות לקחת- תבדקו שהכל עבר בשלום. מקווה שיעזור לכן יותר מאשר לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסטינור- לא עזר

הוספת תגובה

• לנועה שלום

מירב שרון
    03/11/2010

אין ספק שפוסטינור זה גלולת חירום אך הגלולות למניעת הריון הנן הרבה יותר בטוחות במניעת הריון. האם את פנית ל"דלת פתוחה" כדי לקבל סיוע של ליווי מקצועי בתהליך של הפלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב...........

ירון
    05/11/2010

בואי תסבירי לי מדוע את קובעת שהיא עושה הפלה ?!?!?!?

מדוע את כוהנת ההפלות ?!!? אולי היא לא מעוניינת לעשות הפלה ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדקלה שלום

מירב שרון
    06/11/2010

אם היא הייתה מעוניינת בהריון היא לא הייתה בוחרת לקחת פוסטינור, לכן אם כבר יש פנצ'ר חשוב לדעת שיש כתובת לאן לפנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו