מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה...חסויה06/11/2010
שלום , אני נוהגת לאונן במקלחת בעזרת המים מהדוש, היו לי בעבר חוויות מיניות וכבר ירדו לי ואני מאוד נהנית מכך , אולם כאשר אני מאוננת במקלחת אני מרגישה שאני ממש חייבת להשתין ואני גם חושבת שיוצא לי פיפי... אני לא בטוחה בזה כי בכל זאת כל האמבטיה מלאה מים...
השאלה שלי האם זה נורמלי ואם לא , מה ניתן לעשות ?
תודה מראש על התשובות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
דניאלה פרייפלד06/11/2010האם את משתינה לפני האמבטיה...תנסי...
ותראי אם יש את אותה התחושה...
אני שמחה שאת אוהבת לאונן ..אני מציעה לך באותה הזדמנות לנסות לאונן שאת לא במקלחת...גיוון וגם יאפשר לך אם תרצי/ו להכניס את זה למיניות זוגית
גם יאפשר לך להכיר את עצמך במינות אוראלית אם תרצי/ו בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד קטנה
חסויה07/11/2010קודם כל תודה על התשובה .
דבר ראשון לא הבנתי אבל האם זה תקין או לא , ואם לא מה לעשות?
דבר שני תוכלי לתת לי טיפים איך לאונן ? עם עצבאות אני ממש לא מצליחה לחוות איזשהו סיפוק...
נ.ב
התנסתי כבר מ'ס פעמים ממין אוראלי ונהנתי מכך מאוד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון כתיב
חסויה07/11/2010אצבעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה ?.
חסויה08/11/2010אפשר בבקשה לענות לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון08/11/2010הזרימה של הדוש מגרה את פתח השופכה, לכן התחושה שאת רוצה לעשות פיפי. זה הגיוני. כפי שהציעה לך דניאלה את יכולה לנסות לעשות פיפי לפניכן ולראות מה קורה. לגבי אוננות בכלל, אני ממליצה לך לקנות את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. זה ספר שניתן לרכוש בצומת ספרים והוא מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה עם עצמן ו/או עם בני או בנות הזוג שלהם. בספר גם יש פרק על אוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
דניאלה פרייפלד09/11/2010יופי שאת נהנת ממין אורלי...
האם היה נסיון אוננות ,עם אצבע של שותפך עליך, ואם כן איך היה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסויה09/11/2010באמת תודה על התשובות !
לגבי השאלה ,אם החדירו לי אצבעות אז התשובה היא כן וזה לא עינג אותי ...
אני לא חושבת שיש לי בעיה להגיע לאורגזמה כי באוראלי או על יבש(אני עדיין בתולה) אני די בטוחה שאני גומרת ואני מש נהינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
דניאלה פרייפלד09/11/2010טוב שאת נהנת!!!!!
זה מה שחשוב
לגבי האוננות לא התכוונתי להחדרת אצבע אלא האצבע של..... על איזור הדגדגן שלך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)