מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתחסויה.07/11/2010
יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן, ניסיתי להתייעץ עם חברות אבל אף אחת לא יכולה לתת לי תשובה ריאלית או הגיונית.
ובכן, יש לי שתי בעיות, די מורכבות שלדעתי משליכות עצמן אחת לשניה ויוצרות לי בעיה אחת גדולה.
נתחיל מזה שאני בת 17, יש לי חבר כבר שנה ואני ביסקסואלית.
הבעיה שלי מתחילה מזה שאני לא נהנת מיחסי המין.
אנחנו שוכבים כבר יותר מחצי שנה ובכל פעם כואב לי כאילו זאת הפעם הראשונה.
בזמן האחרון אנחנו רבים כל יום, ממש כל יום. לא היה יום אחד שלא רבנו בו; ואם היה כזה יום- כנראה שלא דיברנו בו.
בכל פעם שאנחנו שוכבים אני דעתי מוסכת לכיוון אחר לגמרי ואני מתחילה לבכות. לרוב אני חושבת עליו ועל האקסית שלו (שהיא גם, לצערי, החברה הכי טובה שלו).
בקרוב הם טסים עם עוד בחורה אחת לחו"ל וזה הורג אותי מבפנים. איך הוא יכול לנסוע עם שתי בנות אחרות לחול?! לישון איתן באותו חדר.
האם הקנאה החולנית שלי נורמלית? האם זה שאני מוצאת את עצמי בוכה כל יום בגללה זאת אשמתי? או אשמתו? או שאולי בכלל אין פה אשמה?
כבר דיברתי איתו על זה הרבה פעמים אבל הוא מסרב לעשות משהו בנידון, הוא טוען שאני צריכה להתגבר על זה ושbros befor hoes .
מה אני יכולה לעשות כדי שהוא יבין שזה מפריע לי?
השאלה השנייה שלי היא בנושא שונה אך התיאוריה שלי הוא שהבעיה משליכה אל הבעיה הקודם ואולי אפילו יוצרת אותה.
בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי נמשכת בעיקר לבנות, כלומר, אני יודעת כבר הרבה זמן שאני נמשכת לבנות אבל תמיד נמשכתי גם לבנים ובזמן האחרון אני פשוט לא.
האם זה מה שגורם לירידה בחשק המיני שלי?
או אולי זה נובע מתוך זה שאין לי סיפוק במערכת יחסים?
בבקשה תעזרו לי להגיע לפתרון כי אני פשוט מותשת מניסיונות כושלים לחידוש המערכת היחסים המונוטונית שלי איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון07/11/2010בת כמה את? אני מבינה שאת מבולבלת לגבי הנטייה המינית שלך והבחירה שלך בבן זוג או בת זוג. יש לך התלבטויות לגבי הקשר שלך עם חבר שלך, את סובלת מכאבים חוזרים בזמן קיום יחסי מין, איפה כואב? האם כואב בחדירה? במהלך הסקס? אח"כ? האם שורף/צורב? אין ספק שהחשק המיני משפיע אך גם מושפע מעצם זה שאת סובלת מכאבים. את מביאה גם את הנושא של האמון שיש ביניכם ועד כמה את יכולה לסמוך על החבר שלך. כל אלה הן לא תשובות שאפשר להתייחס אליהן על רגל אחת. האם שקלת לפנות לייעוץ מקצועי, אני ממליצה בחום להגיע ל"דלת פתוחה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)