מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהרונה08/11/2010
אני בת 22 והיו לי כמה ניסיונות מיניים ואף פעם לא מצליח להכנס...
תמיד זה כואב לי ואני חושבת שאני עדיין בתולה...
איך פותרים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שוב, מחכה לתגובתכם...
רונה09/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונה
דניאלה פרייפלד10/11/2010סליחה על האיחור בתגובה!!!!
אצבע הכנסת או טמפון.....
את באת למפגשים עם רצון...השקיעו בך....את רגועה (תנסי להתיחס להתנסות הראשונה,שלא ידעת שזה יכאב...)
את מתחממת ורטובה בנרתיק....
תתארי את הכאב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דניאלה
רונה10/11/2010עם טמפונים מעולם לא הסתדרתי... ניסיתי כמה וכמה פעמים
אני מגיעה למפגשים ברצון רב ואני מסוגלת להגיע לאורגזמה בכל דרך אחרת
מבחינת כאב, קשה להסביר, אבל התחושה היא חסימה, כאילו יש קיר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונה
דניאלה פרייפלד10/11/2010אני שמחה שאת מגיע לאורגזמה בדרכים אחרות כי לרוב האורגזמה היא לא רק בחדירה!!!תמשיכי כך!!!!
אך לא על זה שאלתי...טמפונים לא הסתדרת? ...... מה עם אצבע שלך, של.......
בדיקרה גנקולוגית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב
עדי10/11/2010קודם כל תודה על התשובות ועל ההענות!
אז עם טמפונים אני לא מסתדרת, גם אצבעות בעייתי לי, למרות שהיו מצבים שבן זוג הכניס אצבעות זה תמיד כואב ותמיד הגוף בהתנגדות בדיקות גניקולוגיות עברתי אבל תמיד זה תהליך כואב עבורי (למרות שאני יודעת שזה לא אמור להיות כך)
התחושה תמיד היא שיש קיר חוסם, ושיש לי בעיה פיזית...
אני בניגוד לגוף שלי תמיד מנסה, תמיד בטוחה שמשהו ישתנה וכאמור זה המצב..
אם יש לך דרך לעזור לי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד התייחסות
מירב שרון11/11/2010מציעה לך להגיע לרופאת נשים/רופא נשים שהיא/הוא גם סקסולוג, יש מרפאות לטיפול מיני דרך הקופה ובבתי חולים בארץ. בעזרת האבחון תוכלי לדעת אם אולי יש לך מה שנקרא וסטיבוליטיס, מדובר בדלקת במבוא של הנרתיק שגורמת לכאבים בעת קיום יחסי מין, הכאב בדר"כ בחדירה, אח"כ גם בסקס, ולאחר מכן שורף/צורב, האם יש משהו מכל זה שמוכר לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונה
דניאלה פרייפלד11/11/2010מירב צודקת , יש גם אפשרות של וגניסמוס....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)