מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני כל הזמן חושב על סקס בזמןא.ח29/11/2007
אני בן 14 ואני חושב כל כמה זמן על סקס זה מוזר כל פעם שאני הולך לישון אני מתחיל לחשוב שמישהי שוכבת מעליי ומנשקת אותי ומלטפת אותי ודופקת אותי... ואני מפנטז על זה הרבה וזה ממש מפריע לי לישון מתי זה יפסק אני מרגיש שאני ממש רוצה את זה אבל אני לא יודע איך לספק את זה אפילו לא עומד לי ואני לא מרגיש חרמן ביכלל כשאני מפנטז על זה אני הרבה פעמים גולש בפורנו ומאונן או חושב על משהו ומרגיש חרמן ומאונן אבל זה שונה לגמרה אני מפנטז בצורה אובססיבית כימעט בלילה על מישהי שמנשקת אותי ומלטפת אותי וגם מזיינת אותי ואני לא מרגיש אפילו חרמן ביכלל לא יודע איך ליפרוק את זה האם זה נורמאלי?!.בבקשה שמישהו יענה אפילו שהשאלה נישמעת מוזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נורמאלי
סיון93630/11/2007אתה בחור בגיל ההתבגרות, זה מאוד נורמאלי!!!
אם אתה רוצה פשוט תאונן, תפרוק את מה שיש לך.
זה גיל שזה לגיטימי לחלוטין.
אל תתן לזה להפריע לך.
סופ"ש מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לעצתה של חברתך לפורום
מירב שרון30/11/2007זה לגמרי טבעי לגילך, ואתה יכול להיעזר באוננות כדי להשתחרר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח אחרי הכל אתה מתוק :)
אדי01/12/2007תקשיב אני לא הכי מבינה בזה אני אומרת לך שאם אתה חושב על זה ואתה לא חרמן משו' פה מוזר...
תחשוב על פנטזיה הכי טובה והכי רטובה שיכולה להיות לך אם גם זה לא מצליח ואני אומרת לך את זה הכי ברצינות... תחשוב על זה רק בקטע של בנים..
:) שמור איתי על הקשר אתה נשמע ממש חמודד =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)