מתעקרים ממכה בביצים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתעקרים ממכה בביצים?
    סאמי
    11/11/2010

היום בכיתה ילדה נתנה לי בוקס לביצים והיה לי כאב בביצים במשך כמה דקות. עלול להיות נזק בעתיד? חבר שלי אמר לי שאביא רק בנות ובנים לא אוכל, ממש הלחיץ אותי.

עזרה בבקשה :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתעקרים ממכה בביצים?

הוספת תגובה

• לסאמי שלום

מירב שרון
    11/11/2010

אין שום קשר בין המכה שקיבלת לבין האם יהיה לך בן או בת בעתיד. האם אתה עדיין סובל מכאבים בעקבות המכה שקיבלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן

סאמי
    12/11/2010

הכאב חלף לאחר כמה דקות ולאחר מכן לא סבלתי משום דבר. סתם נלחצתי? תודה רבה על התמיכה! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    13/11/2010

לא נראה לי שיש לך מה לדאוג, אתה לא תהיה הראשון שזה קרה לו, אבל אם בכ"ז יש לך צל של ספק למען הסר חשש אתה יכול להגיע לרופא אורולוג לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו