שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נעמה
    11/11/2010

אני בת 17.
    אני מאוננת מגיל קטן (בעבר לא ידעתי שזה נקרא אוננות)
    האם זה הגיוני שאני מקבלת אורגזמה רק מגירוי הדגדגן ב5 דקות?
    ושאלה נוספת, הגיוני שהחדרת אצבעות לא גורמת לי כלום?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• נעמה

דניאלה פרייפלד
    11/11/2010

מהחדרת אצבע אין אורגזמה....זה נעים או לא...יש שמחדירות אצבעתוך כדי האוננות...
    אין זמן לאורגזמה אם את חושבת שלך זה מהר מדי תנסי כמה וכמה נסיונות של לעצור ואז להמשיך או להזיז את האצבע במהירויות או לחצים שונים או קרוב אך לא על הדגדגן ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

נעמה
    12/11/2010

אני לא חושבת שלי זה מהר מידי, אני שואלת אם זה הגיוני או שמה שאני חווה הוא לא אורגזמה?
    ושאלה נוספת ומצטערת על הבורות - אם מהחדרה אין אורגזמה, אז ממה נובעת אורגזמה בזמן סקס שיש חדירה?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמה

דניאלה פרייפלד
    13/11/2010

אם את נהנהת...אין הגיוני או לא...את מאוננת ואת מגיע לאורגזמה
    יש נשים שאכן גומרות מחדירה עצמה, אך רובן צריכות גירוי על הדגדגן, לפני, תוך כדי, אחרי...
    וגם יש תנוחות מסוימות שעוזרות ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו