מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לסקסולוגים שבניכםסיון93630/11/2007
שלום רב, אני סטודנטית שכרגע בסמינריון שילווה את פרוייקט הגמר שלי אני מתעסקת בכל מה שקשור למין מחוץ לחדר המיטות הפרטי.
נושא המחקר שלי די מקיף וכולל בתוכו את נושא המין והזנות במאות הקודמות ואף בתי תענוגות כיום.
לא מחייב שבתי התענוגות כיום יהיו במובן של זנות. אני יודעת שבחו"ל ישנם מה שנקרא בתי תענוגות להגשמת פנטזיות בין זוגות קיימים ולא משנה מאיזה רקע מיני הם (הטרוסקסואלים או כל בחירה אחרת) ולא לשירות של זנות.
שאלתי אליכם היא :
איך אני מוצאת ספרות בנושא לעבודת המחקר שלי?
איפה בארץ אני יכולה לעיין בספרות זו?
חשוב לציין כי ההקשר צריך להיות למקום במובן אדריכלי או עיצובי.
במידה ותוכלו לעזור - אשמח!!!
תודה רבה
ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיון שלום
מירב שרון30/11/2007את צריכה להיכנס למנועי חיפוש באינטרנט כגון:
www.ask.com
www.findarticles.com
www.google.com
ולכתוב מילות מפתח כגון : contemporary brothels
ואני בטוחה שתמצאי חומר רלבנטי.
מצ"ב לינק לאתר אחד לדוגמא:
http://www.papress.com/bookpage.tpl?cart=109&isbn=1568984189
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)