מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעונין לדעתאמיל13/11/2010
יש לי כמה שאלות שמסקרנות אותי כבר כמה זמן וכניראה שזה המקום ...
1.נכון שזה ענין יחסי אבל באופן כללי אילו סוגים של ריחות עשוים לעורר ליבידו ?הן מבחינת נשים הן מבחינת גברים כי הרבה פעמים אומרים על ריחות כמו וניל פטצ'ילי אפילו ניחוח שוקולד קראתי אך אני מבקש שתאששו טענה זאת ,
2.קראתי עוד טענה שסוברת שגברים מתגרים מבחינה חזותית יותר ונשים מבחינת חוש המישוש כאמור כשנוגעים בהן "זה עושה להן את זה " האם יש בזה משו אשמח לפירוט לשם העשרת הידע בתחום הזה
3.טענה מענינת ומעמיקה יותר "אומרת " שיש מקומות מסוימים לגברים ולנשים [נקודת הG]שכשנוגעים באזורים אלה זה מגביר הנאה שאלתי האם זה נכון אילו איברים למשל אצל הגבר רגישים יותר להנאה
4.ומה הטיפים שלך כמומחה בתחום לסקס איכותי וטוב יותר ?
שאלתי הרבה שאלות אך אני סבור שהן נפוצות ומסקרנות את רובנו [=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמיל
מירב שרון14/11/2010אתייחס בשלב זה לשאלתך הראשונה. להלן כמה ריחות שהוכחו מבחינה מחקרית כאל ריחות שיש להם השפעה מגרה על נשים לדוג' לבנדר ופשטידת דלעת. שילוב בין ריח של אניס לריח של מלפפון יכול להגביר זרימת דם לנרתיק.
מדענים בארה"ב ובצרפת גילו את קיומם ב-1986, מדובר בחומרים כימיים שנמצאים בזיעה של בני אדם, שיכולים למשוך את בני ובנות המין השני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)