טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סיפרתי (הייתי בשם אחר) שעוד שהייתי קטן האיבר מין שלי היה עד 2 ס''מ שהוא לא זקוף והיום אני בן 13 האיבר מין שלי 4 לא זקיפה ושהוא זקוף זה 8 וחצי זה נורמלי לאיבר מין שלי? לקחת את הזמן שהוא יגדל יותר? אין תשובה? ממתין לתשובה מיידית ערן בר-לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני לא יודעת לומר לך עם הוא עוד יגדל... למרות שאם אתה בן 13 אז רוב הסיכויים שכן. 8 וחצי ס"מ זה לא גדול אבל זה בסדר גמור. חוץ מזה שאישה לא מרגישה את האורך... אחרי שחודרים 5 הס"מ הראשונים אין הבדל בתחושה באורך (אלא אם זה ממש מוגזם) מה שיותר משמעותי הוא העובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד