מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום.אנונימית16/11/2010
שלום אני בת 15 . ישלי חבר כבר כמה זמן ואני מרגישה שאני מוכנה לקיים יחסי מין אך יש משהו שעוצר אותי . ידוע לי שבגיל ההתבגרות השפתיים החיצוניות של איבר המין אמורות להתקרב ולגעת אחת בשנייה . אך אצלי זה לא כך . השפתיים לא נוגעות אחת בשנייה וכאלו שהדגדגן "מפריע" להן באמצע . כאלו הוא בולט החוצה . כל פעם שאני מתבוננת בעצמי במראה במקלחת אני מסתכלת על איבר המין שלי ואני מרגישה שהוא כמו של ילדה קטנה ולא נערה . כל העניין הזה די מדאיג אותי . האם זה חריג או לא בסדר ? אני מתביישת בזה ולא חושבת שהמבנה הזה של איבר המין בסדר . רק הבושה הזאת וחוסר הידיעה האם זה בססדר או לא מפריעים לי וזה מה שעוצר אותי לא לקיים יחסי מין .
תודה מראש . :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר T_T
אנונימית16/11/2010אני שאלתי אותך ? פניתי אלייך ?
זה החלטה שלי לא שלך .
נחמד לדעת כמה בוגר אתה ..T_T* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
מתבונן מהצד16/11/2010הקשיבי היטב חמודה, הכל תקין אצלך ויפה.
דווקא בגלל שבגרת השפתיים שלך פתוחות ביחוד בזמן ריגוש
ובמקלחת יש לעיתים ריגוש. והדגדגן במקום ויעניק לך הנאות גדולות,תיהני
אבל לדעתי את עדיין צעירה למגע מלא,ההחלטה שלך .בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימית16/11/2010תודה :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קשור
רון16/11/2010אין דבר יותר דוחה משפתיים פתוחות למטה, מה את שואב ?
בעעעע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
מתבונן מהצד17/11/2010אין דבר יותר דוחה משפתיים פתוחות למעלה שמחוברות לראש ר י ק !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנימית
דניאלה פרייפלד16/11/2010אני לא כל כך מבינה את תאורך....
אך אני כן אנשה להתיחס לתחושה .....כל בחורה והשפתים ,פתח נרתיק ,דגדגן,יחודי משלה ושונה מהשניה אין דומה!!
לכן רק החלק ניתן להשוות ולא באיך הוא נראה...
אני מציעה לפני שאת משכנעת את עצמך שהחלקים אינם "במקומם" דגדגן באמצע?
להסתכל על תמונות של האיזור,בספר בחנות על מתבגרות (את לא חיבת לקנו)
אם יש בעיה לפנות לרופא...
השפתים כמו כל חלקי גופך אינם סמטריות ודומות אחת לשינה....
אם את בקשר ...אז כל אחת/ד אמור לקבל את השני כפי שהוא/היא....
להינות להיות יחד לענג אחד את השני כולל מיני....הוא אמור לאהוב אותך לא רק את נרתיקכך...
אני מקווה שעזרתי לך מקצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)