טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בת 20 בתולה , מחזור לא סדיר ,אני מקיימת יחסים לא מלאים עם חברי למשל חיכוך האיבר שלו בישבן שלי רק מאחורה ללא חדירה ושנינו בעירום והוא לפעמים גומר על הגב התחתון שלי, בפעם האחרונה הוא ישב על כיסא וביקש ממני לשבת לו על האיבר ללא חדירה רק לשבת אני ישבתי עם הגב אליו הפיןהיה על הישבןשלי וראש הפין היה לכיוו הבטן שלו , רק חיכוך והוא ליטף לי ביד מקדימה ואת השדיים עד שהרטבתי הוא לא גמר אבל היה כמה טיפות של שפיך מה הסיכוי להריון בשיטה כזאת , היד לו היה על האיבר שלי זה יכול להגן שטיפות שפיך לא יכנסו לנרתיק נא עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד