מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לגלולותאנונימית16/11/2010
שלום, אני בת 16 וחצי .
אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כבר כמעט חצי שנה. אנחנו תמיד מקיימים יחסי מין עם קונדום, אבל אני מעוניינת להתחיל להשתמש בגלולות בנוסף לשימוש בקונדום לכל מקרה שהוא...
חשוב לציין כי המחזור שלי סדיר כבר שנתיים כמעט, התפתחותי הסתיימה ויש לי גוף של אשה בוגרת.
מספר שאלות:
האם זה מוקדם מדי?
מה התופעות לוואי של השימוש בגלולות?
האם ניתן להתחיל להשתמש בגלולות ללא מרשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חח גדול
רון16/11/2010לאן את ממהרת ימעפנה ? עוד אחת שחשה בת 41 ? תגדלי יילדה מפגרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהיה בריא
אנונימית16/11/2010אם זה מה שיש לך לומר אז באמת אל תגיב.
שמתי לב שמה שאתה עושה זה נכנס לפורום בשביל להעליב פה מי ששואל שאלות לגיטימיות. אין לך תשובה אז תישב בשקט, זה לא מזיק.
באמת כיאלו... אין לך מה לעשות בחיים חוץ מהלגיב תגובות לא נעימות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
דניאלה פרייפלד16/11/2010כל הכבוד על האחריות של שניכם עד כה!
אם אין מניע רפואי ,ואת מקימת יחסי מין לא פעם ב...אז ניתן להתחיל
תופעות לואי יכולים להיות אך לא בהכרח...רצוי להכיר את גופך את תחושותיו..ואז תרגישי אם מופיע תופעת לואי.
חייבים!!!!! לקבל מרשם לא לקחת מחברות ולא לקנות במקום לא מסודר.....
יש גם אופציות אחרות וחדשות בשוק ,כדאי להיכנס לאתר של אמצעי מניעה ,לקרא ולבא מוכנה עם שאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובה
אנונימית17/11/2010אין לי מניע רפואי שאני יודעת עליו , אנחנו לא מקיימים יחסי מין פעם בחודש (יותר בכיוון של פעם בשבוע ולעיתים פעמיים).
קראתי קצת חומר על גלולות והבנתי שהן מסרטנות. זה נכון?
עם כל הסיכונים של זה, עדין שווה לי לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
דניאלה פרייפלד17/11/2010בכל דבר שאת תעשי יש לפעמים סיכונים...
לגבי הסרטן יש שיותר "רגישות" גנטית להורמונים..לכן חשוב ללכת לרופא הוא לוקח היסטוריה רפואית...ושם מעלים את כל החששות...
גם להיכנס להריון ,הפלה או פוסטינור גם בהם יש סיכונים
גלולת או אמצעי אחר קבוע, נותן יותר חופש מיני...ללא דאגה ,לא צריך לעצור לשים....
את תמיד יכולה להתיעץ ולהחליט שלא או להתחיל ואם לא טוב להפסיק...יש אופציות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)