טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ביום ראשון קיימתי עם ידידה יחסי מין לפני החדירה היא אוננה לי ונגעתי בה והכנסתי לה אצבעות לאחר מיכן הלבשתי קונדום והמגע איתה גרם לי לגמירה עוד לפני החדירה אבל חדרתי לאחר הגמירה והקונדום נקרע ועשה רעש של בום כמו שקית נילון בפנים .. מה הסיכוי שהיא בהריון ? היום יעברו 72 שעות ופוסטינור לא תקף מה לעשות ? קראתי שיש טיפול תרופתי שלאחר שנכנס ההריון לוקחים כדור או משו כזה וזה מונע ב95% מהמקרים ... מה לעשות אני לא יודע .. ד"א עוד חודשיים שלוש אני בן 16
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד