מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחווףרוני20/11/2010
אני בת 16 יש לי חבר והוא בן 18 אנחנו ביחד שלושה חודשים הוא רוצה שנשכב אני בתולה הוא כבר שנים שלא ואני נורא מפחדת הוא לא לוחץ עלי הוא מבין אותי אבל אני יודעת שהוא רוצה ואיפשהו צריך את זה הגענו לסקס יבש ערוומים עם נגיעות והכל ובלי חדירה אני רוצה לשכב איתו אבל אני נורא מפחדת שאחרי שנשכב אני יתחרט ויהיה מאוחר מידי
עוד שאלה .. אנחנו עושים סקס יבש והוא גומר אף פעם לא הייתה חדירה אבל הפין שלו היה צמוד לאיבר המין שלי אחרי שגמר יש מצב להריון ? מאחר לי המחזור בכמה ימים .. (אני מזכירה שלא הייתה חדירה לעולם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ככ ברור
רון20/11/2010וודאי לאחר שתשכבו הוא כנראה יפרד ממך ! חשוב שחשבת על זה לבד משום שזה המהלך העתידי שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון20/11/2010אני מבינה ממך שאינך מרגישה מוכנה רגשית לצעד הזה. רצוי שלא תעשי את זה על מנת לרצות אותו אלא אך ורק ממקום שאת בעצמך מוכנה לזה, אפשר לעשות הרבה דברים בסקס שלא כוללים חדירה ואני מבינה ממך שאתם אכן עושים את זה. רק לזכור שלא צריכה להיות חדירה על מנת שיהיה סיכון להריון לא רצוי, מספיק שיהיה מגע ישיר של פין ופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)