עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    אנונימית
    21/11/2010

שלום. לפני כחודש אני וחבר שלי היינו במיטה הוא עירום ואני עם מכנס אוורירי מאוד ופתוח ותחתון כמובן.הוא גמר בחוץ ועל המיטה ואני גמרתי בתחתונים.נראה לי שהיו שהיה לי זרע על המכנס ונשאר גם זרע על המיטה. מאוד נלחצתי עקב חשש להיריון. לפני שלושה שבועות קיבלתי מחזור שבהתחלה הרגיע אותי אך לאחר מכן שוב נכנסתי ללחץ כי קראתי שיש נשים שמקבלות מחזור בתחילת היריון. אני יודעת שהשאלה נשמעת ממש מטופשת גם כי קיבלתי מחזור וגם כי זרע לא עובר דרך בגד,אבל אני מרגישה כאילו כל הזמן יש לי תסמיני היריון-בחילות וצרבות,כאבי מחזור אף על פי שאני צריכה לקבל עוד הרבה זמן. האם יש חשש להיריון? אני ממש לחוצה כבר עבר חודש ושבוע מאז המקרה ומאז אין לי שקט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

מירב שרון
    22/11/2010

אין לך ממה לחשוש, כפי שאת בעצמך ציינת, קיבלת מחזור והיה סקס יבש עם בגדים, אין חשש להריון לא רצוי, תרגיעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת אבל

אנונימית
    23/11/2010

אני מרגישה תסמיני היריון-בחילות מהבוקר עד הערב,רגישות רצינית לריחות.הרבה פיפי כל הזמן..מה זה יכול להיות.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    23/11/2010

למען השלווה הנפשית שלך, תקני ערכה ביתית ותשללי הריון לא רצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו