מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהאנונימית21/11/2010
שלום. לפני כחודש אני וחבר שלי היינו במיטה הוא עירום ואני עם מכנס אוורירי מאוד ופתוח ותחתון כמובן.הוא גמר בחוץ ועל המיטה ואני גמרתי בתחתונים.נראה לי שהיו שהיה לי זרע על המכנס ונשאר גם זרע על המיטה. מאוד נלחצתי עקב חשש להיריון. לפני שלושה שבועות קיבלתי מחזור שבהתחלה הרגיע אותי אך לאחר מכן שוב נכנסתי ללחץ כי קראתי שיש נשים שמקבלות מחזור בתחילת היריון. אני יודעת שהשאלה נשמעת ממש מטופשת גם כי קיבלתי מחזור וגם כי זרע לא עובר דרך בגד,אבל אני מרגישה כאילו כל הזמן יש לי תסמיני היריון-בחילות וצרבות,כאבי מחזור אף על פי שאני צריכה לקבל עוד הרבה זמן. האם יש חשש להיריון? אני ממש לחוצה כבר עבר חודש ושבוע מאז המקרה ומאז אין לי שקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון22/11/2010אין לך ממה לחשוש, כפי שאת בעצמך ציינת, קיבלת מחזור והיה סקס יבש עם בגדים, אין חשש להריון לא רצוי, תרגיעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת אבל
אנונימית23/11/2010אני מרגישה תסמיני היריון-בחילות מהבוקר עד הערב,רגישות רצינית לריחות.הרבה פיפי כל הזמן..מה זה יכול להיות.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון23/11/2010למען השלווה הנפשית שלך, תקני ערכה ביתית ותשללי הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)