בעיה שמציקה כבר הרבה זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שמציקה כבר הרבה זמן
    גדי
    22/11/2010

כל פעם שאני עם בחורה עוד בשלב של המזמוזים יוצא לי הנוזל השקוף בתחתונים ולפעמים זה גם נראה כמו שפיך למרות שאני בכלל בכלל לא מרגיש שגמרתי..
    כל פעם מחדש זה קורה וזה ממש מעצבן כבר..
    עכשיו אני עם חברה שלי .. עוד לא הגענו למצב של חלק תחתון אבל כבר יש לי רטיבות במכנס ואני לא יודע מה לעשות עם זה.. אני ממש מובך מהעניין ומקווה שהיא לא ראתה..
    על מה זה מעיד ומה אני עושה עם זה?
    אובד עצות.. מקווה שתעזרו לי איכשהו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה שמציקה כבר הרבה זמן

הוספת תגובה

• גדי

מתבונן מהצד
    22/11/2010

הכל אצלך נורמלי לגמרי גדי, קיום יחסים הוא דבר שקשור בנוזלים, רטיבויות, אחרת זה ממש מכאיב. כמו שהיא נרטבת ככה גם אתה ,הרעיון הוא כניסה חלקה ונעימה ,ככה ברא אותנו הטבע, כמו שאתה לא נבוך מהרטיבות שלה היא לא אמורה להיות משלך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגדי שלום

מירב שרון
    22/11/2010

הנוזל שיוצא מהפין בעקבות עוררות מינית וטרם השפיכה נקרא נוזל מקדים וזה לגמרי טבעי ונורמלי ורק אומר לך שהכול תקין אצלך. אין לך ממה להיות מובך לגבי זה, גם לחברתך תהיה רטיבות בנרתיק בעקבות העוררות המינית וכמובן שגם זה טבעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבין אבל

גדי
    23/11/2010

אני מבין אבל הבעיה היא שככה הנוזל חודר את הבוקסר והמכנס ואז אני חייב לבוא כל פעם עם בוקסר יחסית עבה וג'ינס כדי שמצב כזה לא יקרה..
    כבר קרה שבאתי עם מכנס רגיל ובמקרה החולצה שלה הייתה זרוקה מתחתיי שהתנשקנו ואז אחר כך היה איזה כתם עליה ושנינו פשוט התעלמנו אבל זאת בעיה מבחינתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    23/11/2010

זה כמה שתפנה נערה ותאמר לי שזה מפריע לה כל חודש שיש לה דימום במהלך השבוע, ושהיא צריכה להתעסק עם פדים/טמפונים וכד'. זה טבעי, זה חלק מההתפתחות המינית, וצריך לקבל את הגוף שלך כמו שהוא. זה על אותו עקרון, אם אתה מצאת שבעזרת בוקסר וג'ינס תרגיש רגוע יותר, אז תלביש מה שנותן לך להרגיש בנוח, כמוך כל הבנים צריכים להתמודד עם אותו הדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו