מידע לעתיד כדי שאהיה בטוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע לעתיד כדי שאהיה בטוחה
    אנונימית !
    22/11/2010

אני בת 15 וחצי ואני לא מתכוונת לקיים יחסי מין אך רציתי שתפרטו לי מידע על אמצעי מניעה ליחסי מין כדי שאדע לעתיד ואהיה בטוחה. האם אני צריכה לקחת גלולות כלשהן למרות שהבן זוג שלי משתמש בקונדום ? אם כן איזה גלולות? שמעתי פעמים רבות שהקונדום נקרע.. מה עושים במקרה כזה??? אני שומעת על כל כך הרבה גלולות ואני לא מבינה כבר מה אני צריכה לעשות בעתיד כדי שאהיה בטוחה. בבקשה תעזרו לי !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

מירב שרון
    23/11/2010

גלולות הנן הכי יעילות במניעת הריון, גם קונדום יכול להיות יעיל אם הוא מולבש נכון ואם אינו נקרע. גלולות אינן מונעות מחלות מין, רק קונדום עושה את זה. כיום יש גם אמצעי מניעה נוספים כמו מדבקות שמשחררות את ההורמונים, או Nova T את מוזמנת לקרוא יותר מידע בנושא בחיפוש בגוגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה מילים

מירב שרון
    23/11/2010

ה-NuvaRing זו טבעת וגינלית.ומדבקות שמעבירות הורמונים דרך העור יש את ה-Evra.כשיגיע היום וזה יהיה רלבנטי כדאי מאוד שתגיעי לרופא/ת נשים על מנת להתייעץ בנדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו