מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמו א.חאני02/12/2007
לי גם קורה כל הזמן חוץ מזה שאני אישה..
אני בת 15 וגם אני חושבת באופן כמעט אובססיבי על סקס וזה מרגיז.. אני מתה כבר להרגיש חדירה.. אני "רוטטת" בלי סוף וזה ככה אצלי מכיתה ג'... לא יודעת מה לישות עם זה.. אולי גם בגלל שאף פעם לא היה לי חבר.. (ואף אחד לא יודע על מה שאני אומרת כאן..) אז אני לא יודעת איך זה שאוהבים אותך בצורה של נשיקות, נגיעות וכאלה..
לא יודעת מה לעשות.. איך אני מצליחה להתגבר על זה?
אני..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
סיון93602/12/2007לאן את ממהרת? בגילך, גם אני פינטזתי בטרוף, וממש רציתי להרגיש מה זה סקס, חדירה, נשיקות ומגע...
אין לך מה למהר ואל תעשי משהו שאת לא בטוחה בו... (אני לא התחלתי כל כך מוקדם בעצמי) ואין לך למה לרוץ... יהיה לך מספיק להנות מזה בחייך ה"בוגרים" וכשזה יגיע, את גם תהני...
ותרגישי חופשי לפנטז כמה שבא לך .... זה נורמאלי לחלוטין
שבוע מצויין!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתעשה סקס למה לא זה לא למהר זה בסך
מישהו02/12/2007הכל יעשה לה טוב ויגרום לה הרבה הנאה,לעשות סקס זה לא משהו "בוגר" היא יכולה ליהיות אותה נערה אבל רק שעושה סקס זה לגיטימי לגמרה ואין שום רע בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
סיון93603/12/2007אין בזה רע, אבל שלא תעשה משהו אם היא לא בטוחה בו.
בפעם הראשונה עדיף לעשות את זה עם מישהו שסומכים עליו, ומרגישים מספיק נוח איתו.
מישהו שיבין אותך ולא יאלץ או "ישכנע" אותך לעשות דברים שלא בא לך עליהם...
אין שום דבר רע בסקס, בתנאי כמובן שהוא בא ממקום טוב, מרצון.
אין לך מושג כמה יכולה להיות חשובה ההבנה של בן הזוג במיוחד כשזו פעם ראשונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני שלום
מירב שרון04/12/2007זה לגמרי טבעי לגילך להיות עסוקה במחשבות על סקס, להרגיש עוררות מינית וכד'. את יכולה להיעזר באוננות על מנת לפרוק את המתח המיני שמצטבר אצלך. יגיע יום ויהיה לך חבר ואז גם תחווי אינטימיות שכוללת מגעים, ליטופים ונשיקות. בינתיים את יכולה לפנטז על זה ופשוט ליהנות מהמיניות שלך שנמצאת בפריחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)