כמו א.ח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמו א.ח
    אני
    02/12/2007

לי גם קורה כל הזמן חוץ מזה שאני אישה..
    אני בת 15 וגם אני חושבת באופן כמעט אובססיבי על סקס וזה מרגיז.. אני מתה כבר להרגיש חדירה.. אני "רוטטת" בלי סוף וזה ככה אצלי מכיתה ג'... לא יודעת מה לישות עם זה.. אולי גם בגלל שאף פעם לא היה לי חבר.. (ואף אחד לא יודע על מה שאני אומרת כאן..) אז אני לא יודעת איך זה שאוהבים אותך בצורה של נשיקות, נגיעות וכאלה..
    לא יודעת מה לעשות.. איך אני מצליחה להתגבר על זה?
    אני..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמו א.ח

הוספת תגובה

• ...

סיון936
    02/12/2007

לאן את ממהרת? בגילך, גם אני פינטזתי בטרוף, וממש רציתי להרגיש מה זה סקס, חדירה, נשיקות ומגע...
    אין לך מה למהר ואל תעשי משהו שאת לא בטוחה בו... (אני לא התחלתי כל כך מוקדם בעצמי) ואין לך למה לרוץ... יהיה לך מספיק להנות מזה בחייך ה"בוגרים" וכשזה יגיע, את גם תהני...
    ותרגישי חופשי לפנטז כמה שבא לך .... זה נורמאלי לחלוטין

שבוע מצויין!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתעשה סקס למה לא זה לא למהר זה בסך

מישהו
    02/12/2007

הכל יעשה לה טוב ויגרום לה הרבה הנאה,לעשות סקס זה לא משהו "בוגר" היא יכולה ליהיות אותה נערה אבל רק שעושה סקס זה לגיטימי לגמרה ואין שום רע בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

סיון936
    03/12/2007

אין בזה רע, אבל שלא תעשה משהו אם היא לא בטוחה בו.
    בפעם הראשונה עדיף לעשות את זה עם מישהו שסומכים עליו, ומרגישים מספיק נוח איתו.
    מישהו שיבין אותך ולא יאלץ או "ישכנע" אותך לעשות דברים שלא בא לך עליהם...
    אין שום דבר רע בסקס, בתנאי כמובן שהוא בא ממקום טוב, מרצון.
    אין לך מושג כמה יכולה להיות חשובה ההבנה של בן הזוג במיוחד כשזו פעם ראשונה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני שלום

מירב שרון
    04/12/2007

זה לגמרי טבעי לגילך להיות עסוקה במחשבות על סקס, להרגיש עוררות מינית וכד'. את יכולה להיעזר באוננות על מנת לפרוק את המתח המיני שמצטבר אצלך. יגיע יום ויהיה לך חבר ואז גם תחווי אינטימיות שכוללת מגעים, ליטופים ונשיקות. בינתיים את יכולה לפנטז על זה ופשוט ליהנות מהמיניות שלך שנמצאת בפריחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו