בן 16 גומר מהר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 16 גומר מהר
    חחיכעחיעכעי
    24/11/2010

יש לי בעיה אני בן 16 ועוד לא קימתי יחסי מין אבל שאני מאונן אנ גומר מהר לאחר 2 דקות ולפעמים פחות מה אני יכול לעשות בנידון כד לא לגמור מהר מידי?.
    והאם שאני יתחיל לקיים יחסים אני גם יגמור כזה מהר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 16 גומר מהר

הוספת תגובה

• בן 16

דניאלה פרייפלד
    24/11/2010

להירגע, זה לא מחייב שאם באוננות אתה גומר מהר שכך יהיה עתידך...למרות צריך לקחת בחשבון שעלול להיות מצב כזה, באופן טבעי ,בפעמים הראשונות ,כי, בנים ובנות לחוצים/ות בפעמים הראשונות ואז יש "שבושים" הדדים...לפעמים.
    לגבי האוננות האם זה כך כל פעם....
    כמה זמן אתה רוצה, חושב ,שאתה צריך להחזיק...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 16

חחיכעחיעכעי
    25/11/2010

כן זה קורה לי כל פעם אני גומר מהר בקצב של כ 2 דקות ופחות ואני רוצה משהוא בסגנון ה7-10 דקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 16 - תגובה

דניאלה פרייפלד
    25/11/2010

חפש תרגילי stop start תקרא ותנסה תראה אם זה עוזר.
    אם אתה מפנטז תוך כדי ואתה ממהר שם, יכול להיות שאתה גם בפינטוז צריך להגיע יותר לאט ל....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו