מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת איפה אני.מורן25/11/2010
אני בת 19 ולא נמשכת לא לבנים ולא לבנות.
הייתי במערכות יחסים במהלך החיים שלי, ארוכות אפילו, אך מעולם לא היה לי הצורך במגע המיני. תמיד עשיתי את זה רק בשביל בן הזוג.
חשבתי שהסיבה לכך אולי כי אני נמשכת לבנות אך רק המחשבה על מגע מיני עם בת מעוררת בי דחייה.
כרגע אני חצי שנה לא בקשר עם אף אחד ,כלומר גם בלי שום מגע מיני ,וזה לא חסר לי כלל.
אין לי שום בעיה עם להיות לבד אבל אני גם לא יכולה שלא לתהות אם יש לי איזושהי בעיה בהתפתחות המינית.
זה נורמלי? זה יכול להישאר ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מראש!
מורן25/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיטימי לגמרי
רון25/11/2010אני בדיעה שאת במקום אחר כעת ! לגיטימי לחלוטין שגברים/נשים לא בראש מעייניך ואין כלל משיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת איפה אני. - תגובה
דניאלה פרייפלד25/11/2010ממה שתארת אני לא שומעת משהו לא נורמלי..אחר, כן, אבל יש הרבה אחר בעולם...
את ציינת שכרגע המצב הזה מתאים לך....
יכול להיות שיש בעיה או שלא ...כי אם את חייה טוב כך... מי יגיד שזה בעיה... ?
אם בכל זאת המצב מציק לך....אני מציעה לך ללכת לטיפול ,אם כל הרצון הטוב, כאן, לא אוכל לעזור לך ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה
מירב שרון26/11/2010ב-DSM (ספר התנ"ך של הפסיכאטריים) נכתב שא-מיניות עשויה להתחיל במהלך ההתבגרות ולהימשך כל החיים. היא נחשבת להפרעה רק אם הדבר גורם לאדם מצוקה. אבל הגדרה זו לא מכירה בבכך שיש אנשים מאושרים ובריאים שיש להם סלידה מסקס ולא מרגישים כל משיכה לגברים או נשים.
ממה שאת מתארת יתכן שאת תתחברי לקטגוריה הזאת, את מוזמנת להיכנס לגוגל ולקרוא יותר מידע בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולכם!
מורן28/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)