מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאור27/11/2010
קימתי לפני שנתיים . במשך שנה מין אנאלי ללא קונדום עם פרטנרית קבועה." שלא שכבה עם אף גבר אחר חוץ ממני" .וגם לפני הקשר איתי היא לא שכבה עם אף גבר. אני גם לא שכבתי עם אף אישה אחרת . עקב קריאה באינטרנט בנושא מחלות מין ניכנסתי לפחד שאולי יש לי מחלת מין ." ומאז אני לא מצליח לישון אפילו בלילה ". האם במקרה שלי יש מצב שאולי נדבקתי במחלת מין ? האם במצב שמקיימים מין אנאלי ללא קונדום עם פרטנרית קבועה אפשר לידבק במחלת מין ?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון28/11/2010אם שניכם הייתם הראשונים אחד של השני אז אין לך ממה לחשוש לגבי מחלות מין, למה התחלת עכשיו פתאום להיכנס ל"סרטים" בנדון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור29/11/2010כי קראתי שיש חיידקים באזור הרקטום. "ואם מקימים מין אנאלי ללא קונדום זה מסוכן". למרות שעברו שנתיים מאז קיום יחסי מין האנאלי. עדיין יש לי חשש. שאולי יש לי מחלת מין. ויש לי חלילה איזה חיידק בגוף כתוצאה מכך.. כי אני גם חששתי שיש לי זיהום כתוצאה מאותם יחסים. "אבל אם את אומרת שאין לי מה לחשוש אז אני רגוע " לפי מה שכתבת גם הבנתי. שאם מדובר בבת זוג קבועה. לא אמור להיות חשש... תודה רבה על עזרתכם {אחרי התשובה שנתת לי אני כבר לא דואג }
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)