שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אור
    27/11/2010

קימתי לפני שנתיים . במשך שנה מין אנאלי ללא קונדום עם פרטנרית קבועה." שלא שכבה עם אף גבר אחר חוץ ממני" .וגם לפני הקשר איתי היא לא שכבה עם אף גבר. אני גם לא שכבתי עם אף אישה אחרת . עקב קריאה באינטרנט בנושא מחלות מין ניכנסתי לפחד שאולי יש לי מחלת מין ." ומאז אני לא מצליח לישון אפילו בלילה ". האם במקרה שלי יש מצב שאולי נדבקתי במחלת מין ? האם במצב שמקיימים מין אנאלי ללא קונדום עם פרטנרית קבועה אפשר לידבק במחלת מין ?תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    28/11/2010

אם שניכם הייתם הראשונים אחד של השני אז אין לך ממה לחשוש לגבי מחלות מין, למה התחלת עכשיו פתאום להיכנס ל"סרטים" בנדון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אור
    29/11/2010

כי קראתי שיש חיידקים באזור הרקטום. "ואם מקימים מין אנאלי ללא קונדום זה מסוכן". למרות שעברו שנתיים מאז קיום יחסי מין האנאלי. עדיין יש לי חשש. שאולי יש לי מחלת מין. ויש לי חלילה איזה חיידק בגוף כתוצאה מכך.. כי אני גם חששתי שיש לי זיהום כתוצאה מאותם יחסים. "אבל אם את אומרת שאין לי מה לחשוש אז אני רגוע " לפי מה שכתבת גם הבנתי. שאם מדובר בבת זוג קבועה. לא אמור להיות חשש... תודה רבה על עזרתכם {אחרי התשובה שנתת לי אני כבר לא דואג }

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו