צריך עזרה - 17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה - 17
    אלמוני
    27/11/2010

שלום אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה (17) ויש לנו בעיה הקונדום לא יושב לי טוב על איבר המין וכל פעם צריך לסדר אותו וגם הזקפה יורדת לי בגלל הקונדום.
    ניסיתי פעם אחת להחדיר בלי וזה היה מעולה, חשבנו אולי שהיא תתחיל לקחת גלולות ורציתי לשאול איך זה עובד כל העניין הזה של הגלולות למניעת הריון כדי שנוכל קיים יחסים בלי קונדום.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה - 17

הוספת תגובה

• צריך עזרה - 17 - תגובה

דניאלה פרייפלד
    27/11/2010

כל הכבוד על האחריות!
    לגבי קונדום ..יש יותר מחברה אחת ,אז תנסה חברה שונה ותראה עם זה מתלבש עליך יותר טוב.
    לגבי גלולות או אמצעי אחר, כדאי להסתכל באיטרנט על האפשרויות השונות ולבא מוכנים עם שאלות לגנקולוג/ית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד שאלה

אלמוני
    28/11/2010

עוד שאלה לגביי הגלולות, יש איזה שהם תופעות לוואי? זה יכול להשפיע על משהו? אני לא רוצה שהיא תיקח סיכון רק בשביל הסקס.
    ובקשר לקונדום זה לא נראה לי בגלל החברה, נסיתי כמה סוגים של קונדומים, כנראה בגלל שהוא לא יושב טוב בגלל שהוא לא עבה מספיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד שאלה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    29/11/2010

לכול תרופה יש תופעות לוואי אך זה לא מחייב שהן יופיעו אצלה....
    ולכן כדאי לגשת לרופא עם שאלות מסודרות...
    שוב לגבי הקונדום תמשיך לנסות עד שתמצא אחד שמתאים אולי תשנה את הגודל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו