טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קיבלתי מחזור אתמול בבוקר, עד הערב היה כבר כתם של דם טרי די גדול אח"כ בלילה, חבר שלי ואני קיימנו סקס יבש- אני הייתי עם תחתון צמוד ותחבושת גדולה + בוקסר צמוד וחבר שלי היה ערום... הרבה לפני שהוא גמר, הוא עבר עם האיבר שלו ליד הקצה של הבוקסר שזה במעלה הרגל... מיד נגעתי והיה שם טיפה לח וניגבתי. אבל הוא לא גמר שם.
נכון אין סיכוי/ סיכון להריון? נכון אין סיכוי שהפליטה המוקדמת הזו זלגה ועברה את כל השכבות עד לפתח הנרתיק? נכון בגלל שאני במחזור גם כך אין סיכוי להריון? תודה... אשמח לדעת אם אני צריכה לקחת פוסטינור...כדי להיות בטוחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני רוצה להבהיר- הבוקסר הוא מן מכנס כזה קטן- הוא מכסה יותר מהתחתון שהוא רגיל... נכון שאין סיכוי להריון? האם לקחת פוסטינור? חשוב לי להדגיש שהוא לא גמר ככה הוא רק עבר בקצה של מכנס הבוקסר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד