שתי שאלות שמציקות לי בזמן האחרון...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות שמציקות לי בזמן האחרון...
    חסוי
    01/12/2010

1. לא יצא לי קרי לילה אף פעם ורק בחופש הגדול האחרון שהגעתי לגיל 15 אז בזכות הפורום הזה הצלחתי לגמור [בזכות השיטות שנתנו לי פה] תודה רבה אני מודה לכם כל רגע מחיי..
    אבל מאז, אני מאונן כל יום. לא בהגזמה- באמת כל יום. לפני חודש כבר התחלתי פעמיים ביום ועכשיו פעמיים זה המינימום שלי, חייב פעמים.
    קראתי פה הרבה בפורום ואני יודע שאוננות זה לא דבר רע וזה פשוט מהנה ואני שמח שזה ככה, אבל איך אפשר להגמל מזה , לפחות שאני לא יהיה חייב פעמיים ביום.

2. התחלתי לפני שבועיים כשאני מאונן לשפשף ממש מהר, לא לאט לאט כמו שפעם עשיתי, ממש במהירות עם היד ואז זה הרבה יותר מכניס אותי לתוך זה ומרגיש כמו הקצב של אלה שבסרטון. רק הבעיה שממש מציקה לי היא שאני מתחרמן ככה ממש במהירות ואני גומר תוך 3 דקות בערך, עכשיו התרגלתי וכשאני מנסה לשפשף לאט כמו לפני אז אני פשוט לא מתחרמן ואני מתחיל למהר. בבקשה תסבירו לי איך אני יכול למשוך את זמן האוננות לזמן ארוך יותר

תודה רבה לכם על כל העזרה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    04/12/2010

1. עד פעמיים ביום אוננות זה עוד בגדר הסביר במיוחד בגיל ההתבגרות כשההורמונים משתוללים....
    2. תחפש בגוגל תרגילי התחל-הפסק ותלמד איך לעכב את השפיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו