מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה לא האימל האמיתי . בדוינועה03/12/2007
אני בת 14 אנסו אותי ילד מהכיתה השנייה אני מאוד רוצה שתעזרו לי אני עוד בטרואמה זה כואב והוא לחץ עלי וכואב עזרו לי מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנס אותך ילד מהכיתה?! תגידי להורים
ג03/12/2007ושיפנו למישטרה שזה לא יעבור לו בשקט!,הינה טלפון של מרכז סיוע לנאנסות 09-7747760
ואת יכולה לדבר על זה ולקבל סיוע נפשי והקשבה. מה שהכי חשוב זה שאל תישמרי את זה בבטן ספרי להורים או ליועצת הכי גרוע לישמור את זה בבטן זה לא רק יזיק לך אלה גם עלול להזיק לעוד בנות נער שאונס נערה אחת יאנוס עוד כמה אלה אם יקבל טיפול מהמישטרה או פסיכולוג אם זה יעבור לו בשקט יהיו עוד קורבנות.בהצלחה מקווה שתיהי בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..............
סיון93604/12/2007אני עד עכשיו לא מסרתי כאן פרטי התקשרות....
זה רק עבורך לשימוש....
0506-929094 תתקשרי אליי אני אשמח לעזור לך עד כמה שאני רק יכולה...
את לא צריכה לדאוג. אני לא רופאה או כל דבר/גורם רשמי שאת אמורה לפחד ממנו...
אפילו תתקשרי מחסום...
חשוב לי לעזור לך כי חברה מאוד טובה שלי נאנסה לפני 5 שנים ואני מבינה את הבעייתיות של הנושא ואת הרגישות שלו....
אל תפחדי מהנבלה הזה....
את לא אשמה בזה שהוא חלאה!!!!
בבקשה צרי איתי קשר אני ממש רוצה לעזור לך!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט אל...
סיון93604/12/2007את תתני פה יותר הסברים את לא חייבת פה הסברים לאף אחד... בטח לא למי ששואל אותך מה היה בדיוק ... זה עניין פרטי שלך עד כמה את מחליטה לפרט, ואת לא צריכה לספק פה שום יצר של אף אחד!!!! - זה בתגובתו למה ש"במבה" כתב!!!!!!!!!
אם את פוחדת לפנות להורייך אני אשמח לעזור. שוב אני בינה את רגישות הנושא ואני לחלוטין מבטיחה להיות דיסקרטית....
גם אם זה אומר בלעזור לך בפניה להורייך או לכל גורם אחר...
מאוד חשוב שאלא אם הפניה היא להורייך, לאף גורם אחר אל תפני לבד, עדיך כבר לשתף ראשונים את ההורים.... תמיכה במצבך היא חשובה יותר מכל....
חשוב לי דבר אחד לדעת... לפני כמה זמן זה היה... כי אם זה עוד טרי, הוא "גמר" בתוכך, כלומר יש ראיות של זרע שלו בתוכך... מה שלא יהיה תפעלי במהירות.... כי לצערי הרב, רק זה נחשב כהוכחה קבילה...
ושוב המספר שלי הוא 050-6929094 אני לצערי הרב מבינה לליבך.... ואשמח לעזור לך גם אם זה רק בפניה להורייך או רק בייעוץ עבורך....
שוב אני לא גורם מקצועי, ואינני מתכוונת "להסגיר" את הנושא או לעשות משהו בניגוד שהחלטה שלך אם אכן תחליטי לפנות לעזרתי....
אני ממש מקווה שאוכל לעזור לך.....
ובבקשה צרי איתי קשר... אני ממש לא רוצה שתתצטרכי להתמודד עם דבר כזה. לא בגילך ולא בכלל... לצערי הרב זה קרה.... אני מאוד רוצה לעזור לך בכל דרך שרק אוכל ותיהיה מקובלת עלייך....
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?!מה הקשר יצר בדיוק?! היא אמרה
במבה04/12/2007שהוא לחץ עליה אני רוצה להבין בדיוק את הנעשה כאן,אם הוא סתם לחץ עליה לעשות סקס וזה היה בהסכמה שלה אז זה לא אונס,אם הוא אנס אותך ספרי להורים באמת לא טוב לישמור את זה בבטן.
בפעם הבאה נסו להבין קצת יותר את ההודעות שאתם מוחקים!!!!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
סיון93604/12/2007בראש הפורום יושב צוות מוסמך, מכך אתה יכול להבין ששאלתך לא היתה במקום, כי אם היא היתה במקום היא לא היתה נמחקת.
זה ממש לא מתפקידי או מתפקידך לנסות להבין מה היה שם, היא נאנסה! גם אם בהתחלה הסכימה ואח"כ התחרטה - זו זכותה הלגיטימית....
לא אני ולא אתה נשפוט אותה!!!
נועה - אני מקווה שתפני לייצוץ מקצועי, או הכוונה.
1202 זהו מספר לנפגעות תקיפה מינית, והייתי מייעצת לך לפנות אליהם. זה בעילום שם והם יכולים להדריך אותך ולעזור לך הכי טוב...
אם אנחנו פה באתר יכולים לעזור ולתת לך תמיכה, אנחנו פה בשבילך....
חשוב שתתפלי בנושא ותראי רופא בכל מקרה, מבחינת מחלות, הריון וכו'.
מה שלא יהיה - את ממש לא אשמה במה שקרה לך!!!!!!!!!!
תומכת ומחזקת אותך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב שלא אמרת "שם במרומים יושב מנהל
במבה04/12/2007הפורום".. זה בן אדם מי שמחק את ההודעה שלי שעשה שטות ומחק את ההודעה ובהחלט ומותר לישאול אותה על זה אלה אם היא אמרה שלא מעוניינת לספר זאת בחירה שלה ולא שלך או של מישהו אחר כאן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא אשמה!!!!!!!!!!
סיון93604/12/2007שוחחתי כרגע עם מרכז סיוע לנפגעות מינית... את יכולה לפנות בעילום שם ולא להזדהות לטלפון 1202, זה מספר לחלוטין ללא זיהוי.... אם את רוצה כל עזרה שהיא חסויה לחלוטין את יכולה ליצור איתם קשר, ומה שלא יהיה את ממש אבל ממש לא אשמה!!!! לא משנה מה עשית את לא אשמה!!!!!!!!!!! אני אשמח אם תצרי קשר איתם או עם כל אחד שיכול לעזור לך עם זה....
אני מחזקת אותך לאורך כל הדרך!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון04/12/2007כפי שכבר ענה לך ג. וסיון, את לא לבד, יש לך למי לפנות. קודם כל יש לך את הורייך, שנית יועצת ביה"ס, ומוקד 1202 (לנפגעי תקיפה מינית) יכול ללוות אותך בתהליך שבו את נמצאת (גם בעילום שם). עברת חוויה טראומטית ואת זקוקה לכמה שיותר ליווי ותמיכה, אל תשארי עם זה לבד וטוב שמצאת את הפורום הזה ככתובת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועההההה
חסוי!!04/12/2007את דבר ראשון אומרת להורים שלך על זה דבר שני למשטרה כי הבן אדם הזה אמור להשרף אמן שידרס לו מגיע לו לחיות לבהמה האםס מטוונף הזה חולה כלבת הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)