מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלותאלונה04/12/2010
אתמול ניסתי לקיים יחסי מין פעם הראשונה.. יש לי חבר 4 חודשים ואני סומכת עליו הכי שבעולם... הבעיה היא שבקושי הצלחנו.. כשהוא היה חודר טיפה זה היה ממש כואב לי וביקשתי ממנו להוציא.. הכאב כמעט היה בלתי נסבל
1. האם יש דרך כלשהי להפחית את הכאב?
2. האם שהקרום נקרע מרגישים אותו? הדם יורד בזמן שהוא נקרע או שרק אחר כך יש דימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
אלונה04/12/2010בגלל שלא הצלחנו כ"כ להחדיר בגלל הכאב תמיד החדרנו והוצאנו.. הרבה פעמים.. זה בסדר או שיש סכנה לקריעת קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלונה שלום
מירב שרון04/12/2010בני כמה אתם? מה נעשה עוד טרם החדירה? מה כלל המשחק המוקדם? האם את עברת בדיקה גינקולוגית? האם את שמה טמפונים? האם את אי פעם החדרת אצבע במהלך אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלונה05/12/2010אנחנו בני 19... שנינו בתולים ואני לא מחדירה טמפונים
המשחק המקדים כלל נשיקות, חיבוקים, חדירה של אצבעות וכו.. בסופו של דבר כן הצלחנו להחדיר אך משום מה לא יירד לי דם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון06/12/2010לא חייב שירד דם בפעם הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמששךך
אלונה09/12/2010אז אם לא יורד דם בפעם הראשונה איך אני יכולה לדעת שנקרע לי הקרום וזה לא היה סתם חדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון09/12/2010אם הייתה חדירה מלאה, את כבר לא בתולה. הקרום זה בעצם שריר בצורה של טבעת שמתרחב ולא חייב שיהיה דימום בפעם הראשונה, אל תחכי לדם בשביל להוכיח לעצמך שאת כבר לא בתולה, שוב אם הייתה חדירה מלאה, אינך בתולה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)