עיקוב המחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיקוב המחזור
    דורין
    04/12/2010

הי שלום,
    רציתי לשאול האם יתכן לכנס להריון כאשר מקיימים יחסי מין מוגנים עם אמצעי מניעה וכאשר הגבר אינו מגיע למצב של גמירה....
    בפעם האחרונה שקיבלתי מחזור זה היה בחודש 10 לקראת סיום החודש...
    ועכשיו אנחנו בתחילת חודש 12 ועדין לא קיבלתי.
    אני ובן זוגי שכבנו כמה בפעמים ובכל הפעמים בצטיידנו באמצעי מניעה והוא לא הגיעה למצב של גמירה...
    יש חשש להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיקוב המחזור

הוספת תגובה

• לדורין שלום

מירב שרון
    04/12/2010

לא ציינת באיזה אמצעי מניעה השתמשתם. אני מציעה שאם יש לך ספק או חשש להריון לא רצוי, תקני ערכה ביתית ותבדקי אם את בהריון או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דורין
    10/12/2010

אנחנו משתמשים בקונדום בקביעות.
    אני לא על גלולות..
    קניתי בדיקה ביתית והיא יצאה שלילית...אך עדין לא קיבלתי מחזור
    התחילו לי כאבים בחזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    12/12/2010

אם הבדיקה יצאה שלילית, סביר להניח שהכול בסדר, תנשמי אוויר ותרגעי, יתכן שהלחץ שאת שרויה בו,בגלל החשש שמה את בהריון, בעצמו גורם לעיכוב של המחזור ואף מתפתחות סימפטומים פסיכו-סומטים כגון כאבים בחזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו