מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיקוב המחזורדורין04/12/2010
הי שלום,
רציתי לשאול האם יתכן לכנס להריון כאשר מקיימים יחסי מין מוגנים עם אמצעי מניעה וכאשר הגבר אינו מגיע למצב של גמירה....
בפעם האחרונה שקיבלתי מחזור זה היה בחודש 10 לקראת סיום החודש...
ועכשיו אנחנו בתחילת חודש 12 ועדין לא קיבלתי.
אני ובן זוגי שכבנו כמה בפעמים ובכל הפעמים בצטיידנו באמצעי מניעה והוא לא הגיעה למצב של גמירה...
יש חשש להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדורין שלום
מירב שרון04/12/2010לא ציינת באיזה אמצעי מניעה השתמשתם. אני מציעה שאם יש לך ספק או חשש להריון לא רצוי, תקני ערכה ביתית ותבדקי אם את בהריון או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דורין10/12/2010אנחנו משתמשים בקונדום בקביעות.
אני לא על גלולות..
קניתי בדיקה ביתית והיא יצאה שלילית...אך עדין לא קיבלתי מחזור
התחילו לי כאבים בחזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון12/12/2010אם הבדיקה יצאה שלילית, סביר להניח שהכול בסדר, תנשמי אוויר ותרגעי, יתכן שהלחץ שאת שרויה בו,בגלל החשש שמה את בהריון, בעצמו גורם לעיכוב של המחזור ואף מתפתחות סימפטומים פסיכו-סומטים כגון כאבים בחזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)