מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוסככלבן04/12/2010
כבר רשמתי פה כמה פעמים. וזה בנוגע לאיבר המין שלי .. הוא רק 12 ס"מ
ומה שכואב לי זה שזה מתסכל אותי ברמות שאני נימצא עם בחורה זה מביך אותי שהיא תיראה את האיבר מין בגלל שהוא קטן .. וזה מבאס לי את החיים , סה"כ אני יודע להתנהג עם בנות
אני בן 18 ואף בחורה עוד לא "ראתה" ואני עוד לא שכבתי רק בגלל הביישנות שהבחורה תיראה את זה....
וואלה אני לא יודע מה לעשות ? זה מדכא אותיי
בבקשה בבקשה תגביאו לי תשובה !
צריך ללכת לרופא ? זה טיבעי , ראיתי שזה מתחת לממוצא ...
בבקשה תעשזרו לי אני חושב על זה כבר כימעט 3 שנים !!!!!!
אני בכלל מענג בחורה עם גודל האיבר הזה ?! אווף !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסככל - תגובה
דניאלה פרייפלד04/12/2010חבל שהגודל קובע, אצלך!!!!כי לרוב הבנות הגודל לא קובע אם תהיה מאהב טוב או פחות טוב עד גרוע נקבע לפי השקעתך בבחורה!!!! ולא רק השקעה מינית!!!
פין בגודל שלך (אני מבינה בזיקפה) מבחינת ביצוע יכול לעשות כל דבר שפין בגודל___? יכול לעשותו עם הוא מחובר לראש טוב!!!
בנות לא מסתובבות עם מטר...בכדי למדוד הן צריכות חום אכפתיות רגש גם לראש וגם לגוף אם תשקיע והביצוע יספק+ לא יענין אותה הגודל!!!
אז חבל..תצא ,תכיר, תשקיע, תהיה מאהב ,לא חודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)