מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לסיוון.. (הדואר לא נכון)ליהי04/12/2007
אני בת 17 וחצי, והגעתי להחלטה שאני רוצה לקיים יחסים עם חבר שלי אחרי שנתיים שאנחנו ביחד.
ניסינו לקיים יחסים אבל לא הצלחנו... אני חושבת שגודלו של הנרתיק שלי קטן מדי ובגלל זה לא יכולנו לקיים יחסים תקינים... זה כאב לי ובכלל לא נהניתי למרות שחבר שלי היה מאוד עדין איתי. מה אני יכולה לעשות בנוגע לזה?
(חבר שלי בן 18)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופס- הכוונה למירב שרון, כתבתי בטעו
ליהי04/12/2007הכוונה למירב שרון או לכל מי שיכול לעזור, לא יודעת למה כתבתי "לסיוון"...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית שלום
מירב שרון04/12/2007אני מבינה שניסיתם לקיים יחסי מין בפעם הראשונה ולא הצלחתם כי זה כאב לך. אפשר לדמיין את פתח הנרתיק כמעין "דלת" והנרתיק עצמו הוא כמו "החדר", זה חלל שמאפשר שבעתיד גם יוכל לצאת ממך תינוק. זאת הפעם הראשונה שאת מקיימת יחסי מין, את בתולה ויש לך קרום בתולין, הקרום הוא בדר"כ כמו שריר שמתרחב ורצוי שהחדירה תיעשה בצורה מאוד הדרגתית, אפשר להיעזר במין אוראלי, כדי שתהיה רטיבות בפתח הנרתיק, אפשר גם להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים. לאחר מכן, אפשר בתור התחלה להחדיר אצבע, ואם זה נכנס בקלות, אפשר להכניס 2 אצבעות, וכן הלאה, עד שיתאפשר חדירה של גודל הפין. אם חווית כאב בפעם הראשונה אז סביר שאת עלולה לחשוש מכאב בפעם השנייה ואז עלולה להיות התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק. אני מציעה לך, לפני שאתם מנסים שוב לקיים יחסי מין, להגיע לרופא/ת נשים על מנת לעשות בדיקה גניקולוגית ובאותה הזדמנות לבקש מרשם לגלולות (אלא אם כן כבר עשית את זה). בבדיקה תבקשי מהרופאה שתבדוק אותך בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)