לסיוון.. (הדואר לא נכון)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסיוון.. (הדואר לא נכון)
    ליהי
    04/12/2007

אני בת 17 וחצי, והגעתי להחלטה שאני רוצה לקיים יחסים עם חבר שלי אחרי שנתיים שאנחנו ביחד.
    ניסינו לקיים יחסים אבל לא הצלחנו... אני חושבת שגודלו של הנרתיק שלי קטן מדי ובגלל זה לא יכולנו לקיים יחסים תקינים... זה כאב לי ובכלל לא נהניתי למרות שחבר שלי היה מאוד עדין איתי. מה אני יכולה לעשות בנוגע לזה?
    (חבר שלי בן 18)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסיוון.. (הדואר לא נכון)

הוספת תגובה

• אופס- הכוונה למירב שרון, כתבתי בטעו

ליהי
    04/12/2007

הכוונה למירב שרון או לכל מי שיכול לעזור, לא יודעת למה כתבתי "לסיוון"...
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

מירב שרון
    04/12/2007

אני מבינה שניסיתם לקיים יחסי מין בפעם הראשונה ולא הצלחתם כי זה כאב לך. אפשר לדמיין את פתח הנרתיק כמעין "דלת" והנרתיק עצמו הוא כמו "החדר", זה חלל שמאפשר שבעתיד גם יוכל לצאת ממך תינוק. זאת הפעם הראשונה שאת מקיימת יחסי מין, את בתולה ויש לך קרום בתולין, הקרום הוא בדר"כ כמו שריר שמתרחב ורצוי שהחדירה תיעשה בצורה מאוד הדרגתית, אפשר להיעזר במין אוראלי, כדי שתהיה רטיבות בפתח הנרתיק, אפשר גם להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים. לאחר מכן, אפשר בתור התחלה להחדיר אצבע, ואם זה נכנס בקלות, אפשר להכניס 2 אצבעות, וכן הלאה, עד שיתאפשר חדירה של גודל הפין. אם חווית כאב בפעם הראשונה אז סביר שאת עלולה לחשוש מכאב בפעם השנייה ואז עלולה להיות התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק. אני מציעה לך, לפני שאתם מנסים שוב לקיים יחסי מין, להגיע לרופא/ת נשים על מנת לעשות בדיקה גניקולוגית ובאותה הזדמנות לבקש מרשם לגלולות (אלא אם כן כבר עשית את זה). בבדיקה תבקשי מהרופאה שתבדוק אותך בנדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו