מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניסיון לקיים יחסי מין בפעם הראשונהנ07/12/2010
שלום, אני בת 20..
אני וחבר שלי ניסינו לקיים יחסי מין פעמיים (זו פעם ראשונה שלי).
בפעם הראשונה זה לא הצליח (האיבר שלו לא נכנס עד הסוף, אולי כי הייתי מאוד לחוצה וכאב לי), אז חשבתי לקנות חומר סיכה.. בסופו של דבר לא יצא לנו לקנות, וניסינו שוב בלי חומר סיכה..
גם בפעם השניה לא הצלחנו.. מעבר לזה שזה כואב (שאני יודעת שטבעי שייכאב לי) האיבר לא נכנס עד הסוף.. השאלה היא אם זה בסדר שלא מצליחים להכניס עד הסוף בפעמים הראשונות או שמשהו לא בסדר?
ושאלה נוספת- חומר סיכה יעזור במצב הזה שלא מצליחים להכניס? זאת אומרת, הרטיבות חשובה גם כדי שאפשר יהיה להכניס או שזה לא קשור והרטיבות רק מונעת כאב? (אני חושבת שהאזור שם מתייבש מהר)
איזה חומר סיכה מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון09/12/2010אני מציעה להיעזר במאלחש esrcain 5% , צריך בשביל זה מרשם רפואי, למרוח 20 דקות לפני ניסיון של קיום יחסי מין בפתח הנרתיק, אח"כ במשך 20 דקות לעשות הרבה משחק מקדים כדי שתהיה מקסימום רטיבות בנרתיק, ולפני החדירה לשים חומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL או LOVE GEL. אם היו כבר כמה ניסיונות שאת היית מאוד לחוצה וזה כאב לך אז מאוד יתכן שאת מכווצת ואז זה עוד יותר כואב, כמו מעגל קסם, חשוב שאת תהיי כמה שיותר רגועה, את יכולה להתחיל עם החדרת אצבעות שלך, אחת, אח"כ 2, ואח"כ לאפשר לו גם לעשות את זה עוד טרם החדירה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)