מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה!נועה08/12/2010
(בת17 וחצי)
שמעתי שיש נשים שלא מגיעות לאורגזמה מסקס(מהחדירה) ונהינות יותר מאוננות לעצמן או שבן זוגם עושה להן.
זה נשמע ממש מבאס, הדרך הטבעית שבא אמורים להינות מאהבה ומהחוויה שבה זה דרך סקס.
אני אף פעם לא עשיתי את זה, אבל אני כן מדיי פעם מאוננת (וניהנית מזה).
אני דיי לחוצה לגביי, יש מצב שגם אני לא יהנה מזה וזה מבאס!!
יש משהו לעשות כדי לשנות את זה? או שזה משהו מובנה ושלא ניתן לשינוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן08/12/2010האוננת מלמדת אותך על הגוף שלך
כשאת מאוננת את מענגת את הדגדגן שלך
אני לא ידע עם אפשר בגיל שלך לדחוף אצבע לאיבר המין
אבל התשובה שלי אפשר לינהות מי החדרה עם בוחרים תנוחה
שתתן גירוי לדגדגן שלך
את יכלה לשפר החוויה האוננת שלך
תקחי כרית (נגד שהכרית זה הגבר)
תשכבי על הבטן על הכרית תתחפי את היד שלך לאיבר המין ותאונני
ותרגשי כמו בסקס אבל את בתפקיד הגבר והכרית זה האביזר העזר שלך
דווחי לי איך היה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה שלום
מירב שרון09/12/2010אכן רוב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה. כשאת מאוננת, האם את מגיעה לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ו/או על ידי החדרת אצבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נועה09/12/2010רק על ידי גירוי... אבל פעם ניסיתי להכניס, אבל לא יותר מאצבע- זה כואב ממש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון12/12/2010האם את משתמשת בטמפונים בזמן מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)