שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אנונימית
    09/12/2010

אני בת 19 ואתמול אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ובסוף הקונדום עף. אני לא לוקחת גלולות אבל אני יודעת בבירור שזאת לא תקופת הפוריות שלי. והשאלה שלי אם יש מצב שאני עלולה לקבל מחלת מין במיקרה שהקונדום עף בסוף וראינו שבעיקרון שלא הייתה נזילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    12/12/2010

אני מבינה שאת לחוצה ממחלת מין בעקבות זה שעף הקונדום (אני מבינה שהוא החליקתוך כדי שהפין בנרתיק) אני הייתי מציעה לך להיות יותר לחוצה לגבי הריון לא רצוי, כי את ממש לא יכולה לסמוך על שיטת "הימים הבטוחים". אם לא עברו 72 שעות, יש מצב לפוסטינור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקחתי

אנונימית
    13/12/2010

לקחתי פוסטינור יום למחרת על הבוקר ליתר ביטחון ככה.. החבר שלי נקי הוא עשה בדיקות לפני שהתחלנו לקיים יחסי מין והקונדום החליק ממש בסוף אני שואלת אבל אם יכול להיות מצב כזה שדבקים במקרה שהקונדום מחליק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    15/12/2010

אם לפני שהוא קיים איתך יחסי מין הוא עבר בדיקות ושלל מחלות מין, ובהנחה שאת סומכת עליו, אז אין ממה לחשוש בנדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו