איך לשבור את הקרח היחידי בינינו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לשבור את הקרח היחידי בינינו?
    מיקי
    12/12/2010

אני מכיר מישהי, שהמשפחה שלי מתארחת בביתם מדי שבת.
    אנחנו מדברים בחופשיות על כל הנושאים שבעולם. כולל נושאים הקשורים לאהבה, וסקס. תמיד כשאני מגיע לבית שלהם, היא מייד מחפשת אותי ורוצה להיות איתי. אנחנו מדברים שעות על גבי שעות. אך הבעיה הנוראית שמטרידה אותי בלי הפסקה, היא שיש דבר אחד שאנחנו לא מעיזים לנגוע בו: אהבה בין שנינו. אנחנו כל כך מתאימים, אוהבים כל כך הרבה דברים משותפים, צוחקים על אותם אירוניות, ועוד, אבל לא מעיזים לדבר על הקשר המיוחד שיש בינינו. ודוקא בגלל זה, המתח והלהט שלנו רק גובר.
    מה אני יכול לעשות בעניין הזה. אין לי שום בעיה לשאול אותה אם היא רוצה לצאת איתי או משהו כזה. בגלל שאני יודע שהיא תצא איתי. אבל אם אני יגע בנושא הזה,.. מה יקרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיקי

דניאלה פרייפלד
    12/12/2010

ההצעה שלי אליך,לדבר על רגשותך כלפיה....אך קח בחשבון!!, שלמרות הבטחון שיש לך, שהיא מרגישה כלפיך את אותה הלהט ...זה לא בהכרח נכון...ולכן אתה צריך להיות מוכן לשתי האופציות המשמחת אך גם המצערת שלמרות שחשפת את הרגשותך ,היא אינה מרגישה זאת כלפיך..וזה מאד כואב!!!!
    אך מבלי שתומר דבר לא תדע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו