מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות - רק מומחים לענות.רון14/12/2010
אני וחברה שלי בני 16 משתובבים לנו אבל בלי סקס.
כלומר, אין חדירות. רק עושים ביד אחד לשני ומדי פעם כמה ירידות.
1. מה הממוצע לפין כשהוא מתוח?
2. קשה לי לגמור משום מה. יכול להיות בגלל שיצא קצת זרע קודם לכן אבל לקראת הסוף כשאני רוצה לגמור קשה לי. לוקח זמן די רב יחסית.
לשים חומר סיכה לא ממש בא לי.
היא ניסתה לשים רוק על זה וזה נעים אבל עדיין, לוקח זמן.
בדר"כ לוקח לי לא כ"כ הרבה זמן לגמור.
עצות? :/
3.לי ולה אין שום תסמינים של איידס או מחלת מין אחרת. עדיין יש סיכוי להידבק בירידות?
4. אנחנו מוכנים מבחינת מינית ומקבלים אחד את השני כמו שהוא. אנחנו חברים כבר כמעט שנתיים ולא כל הפגישות שלנו הן סביב מין. אנחנו בוגרים עובדה שעדיין לא ממש שכבנו.
ובכל זאת, בגלל נפילה כשהייתה קטנה היא מרגישה שהפות שלה לא תקין למרות שיש לה מחזור די סדיר וגם יוצא לה חומר סיכה כשהיא באורגזמה.
אנחנו פתוחים אחד עם השני אבל בגלל ה"טראומה" הזו היא לא מוכנה להוריד את התחתון, צעד שאני מקבל בכבוד. אבל עצם האי נעימות שלה עימי מפריע לי. לכל בת, פות אחר. כל ניסיון הרגעה נכשל.
איך אפשר לגרום לה להיות שלמה עם עצמה ולהרגיש קצת יותר ביטחון? :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/12/20101. הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ.
2. אין קשר בין הזרע המקדים שיוצא לבין קושי לגמור, השאלה עד כמה אתה "מפוקס" על הגוף ועל התחושות הפיזיות, או עסוק במחשבות סביב לגמור/לא לגמור.
3. אם יש מחלות מין אז יש גם סיכון במין אוראלי אבל אם שניכם תיבדקו למחלות מין אז לא תצטרכו לחשוש.
4. אם לה יש ספקות לגבי נזק שנגרם לפות בגלל פגיעה שהייתה שתיגש לרופא/ה גינקולוגית למען השקט הנפשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)