מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיקפה ללא שליטהאריאל14/12/2010
אני בן 12 ויש לי בעיה הבולבול שלי כמעט תמיד נמצא במצב זיקפה!!(כמעט יום שלם) פשוט אין לי שליטה על זה ולמען האמת אין לי זמן כמעט לחשוב על סקס או לצפות בסקס
אז לא אמור להיות לי זיקפה
גם בכל מיני מקרים חסרי קשר לחלוטין לסקס הבולבול שלי היה בזיקפה ובשביל לתאר את מצבי השעו אותי פעם אחת מבית הספר כי אחת המורות ראתה דרך המכנסיים שהבולבול שלי בולט (כלומר בזיקפה)
ניסיתי כל מיני דרכים למנוע את הבלטת הבולבול שלי בכל פעם שהבולבול שלי היה רפוי ניצלתי את הפעם הזו וכופפתי את הבולבול שלי למטה או הרמתי אותו למעלה אבל זה לא עזר וגם אורך הבולבול שלי הוא 15 סנטימטר וחצי.
אז עזרה בבקשה!!!!!!
(אשמח לקבל עצות וטיפים גם מהגולשים באתר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפה ללא שליטה - תגובה
דניאלה פרייפלד14/12/2010"לצעריה" מה שעובר על פינך הוא חלק מתקופת ההתבגרות ...בחור לא צריך לחשוב ממש על דבר מיני גרידה, בכדי שיהיה לו זיקפה...בגילך אתה יכול לראות חתול ויהיה לך זיקפה. ולמה ,אתה שואל,כי המח כבר חושב על הבחורה ה..שליטפה את אותה החתול...ככה זה בתקופת ההתבגרות וזה עובר...תנסה, שאתה מתחיל להרגיש שהוא בתחילת הזיקפה לחשוב דברים מדכאים כמו מבחן דבר לא וב שהיה ותראה עם זה עוזר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רואה שלא הבנת אותי
אריאל14/12/2010אני כתבתי בפרוש שאין לי שליטה על זה. זה קורה פתאום בלי סיבה לאף אחד מהחברים שלי אין את הבעיה הזו רק כשהם חושבים על סקס וכדומה יש להם זיקפה.לא משנה מה אני חושב או מה אני עושה יש לי זיקפה בנות לא מעניינות אותי בכלל
גם אם יהיו לי פול מבחנים ואני אהיה בלחץ אטומי וכל הראש שלי יהיה רק על המבחנים הבולבול יהיה ארוך
אני חוזר ומדגיש שזה לא רגיל אפילו לאחי בן ה10 אין את הבעיה הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאריאל שלום
מירב שרון15/12/2010אם יש לך ספקות, תיגש להתייעצות אצל רופא אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם מירב
דניאלה פרייפלד15/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאג
נתנאל1518/12/2010גם אני הייתי ככה בגילך הייתי מאונן ואחרי דקה הוא שוב עומד זה טבעי תנסה לשים בוקסר שהוא לא ישפשף לך אותו וגם זזה יעבור עם הזמן או שלא(אם לא זה טוב לך לעתיד בנות אוהבות בנים שלא גומרים מהר וגם אם תגמור אתה ממשיך לעוד סיבוב)מקווה שעזרתי לך ואם לא תשאל אותי עוד פעם ואני יראה אם יש לי תשובה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)