בעיות זקפה ועקמת הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה ועקמת הפין
    דניאל
    14/12/2010

שלום,
    בזמן האחרון הגעתי למספר מצבים אינטימים עם חברתי ששניינו עירומים לגמריי במיטה.
    יש לי זקפה למשך זמן קצר וגם היא לא מלאה.
    איבר המין שלי לא מגיע לזקפה מלאה בכלל.
    בנוסף נראה שיש לי עקמת פין, איבר המין בזמן זקיפה נוטה בצרוה קיצונית לצד שמאל ומקטעו האמצעי פשוט מופנה כלפי מטה.
    הדבר מאוד לא נעים ודיי מביך עם חברה שלי ונראה שיחסי מין בפתח אך כיצד אפשר לקיים יחסי מין ללא זקפה מלאה ועקמת פין?
    יש אפשרות ללכת לאורולוג ללא ידיעת ההורים (ללכת לביקור אישי ללא מלווה וחסוי)?
    (אני בן 15)

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה ועקמת הפין

הוספת תגובה

• אנא להפנות את שאלתך לרופא אורולוג

מירב שרון
    15/12/2010

אין הכרח שתגיע להתייעצות אצל רופא אורולוג עם הורייך עם אינך מעוניין בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר?

דניאל
    15/12/2010

אני יכול להגיע לרופא אורולוג גם של קופת חולים כללית ללא מבוגר?
    או שיש ללכת לרופא פרטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    17/12/2010

אני יודעת שאפשר ללכת לרופא/ת נשים ללא ליווי הורה, אז לא נראה לי שזה עובד אחרת לגבי רופא אורולוג אבל תבדוק את זה בפורום של אורולוגים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסה לעשות את הדברים הבאים

נתנאל15
    18/12/2010

תנסה לעשות משחק מקדים ולשחק איתו טיפה תן לחבר שלך לגעת בו לפני ואם אפשר שגם תכניס אותו לפה תנסה לחשוב על משהו שהו סקסי בעינך או דבר שאני לא כל כך חושב שזה נכון בגיל שלנו יש משחות שעוזרות לו לעמוד טוב אבל ראיתי בהאוס שהם דיברו על זה ואמרו שזה מזיק להורמונים

וזין עקום זה לא הדבר הכי נורא כל אחד והצורה שלו שלי גם טיפה עקום והבנות אוהבות את זה זה נוגע להם בצד של הנרתיק שלהם ומשחק להם יותר טוב בנקודת הג'י משהו אם אני לא טועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו