שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אנונימי1
    15/12/2010

אני וחברה שלי כבר מלמעלה משנה.
    אנחנו בני 15 וקצת, ילדים עם הישגים לימודים גבוהים ומספיק בוגרים בשביל כל הקטע עם מין. לא כל פגישה שלנו זה סביב מין. יש גם פגישות שאנחנו סתם יושבים בפארק או על חוף הים ומדברים.
    כמה חברים שלנו עשו את הפעם הראשונה שלהם.
    הסיפורים שלהם רק עושים לי ולחברתי חשק לעשות גם.
    ההורים שלנו די מסורתיים ולא ממש רוצים שידעו.
    אנחנו מודעים, אנחנו לא ילדים מטומטמים.
    אנחנו רוצים לחכות עם הפעם הראשונה אבל אנחנו ממש מרגישים אהבה ופתיחות אחד כלפי השני.
    חשבתי שאם לא נעשה סקס עם חדירה לפות, מה עם לתחת? עם קונדום.
    פה אין סיכוי להריון, קרום הבתולין לא נקרע.
    אשמח לשמוע דעה,ייעוץ ועצות מקצועיות בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אנונימי

דניאלה פרייפלד
    15/12/2010

אתם רק בני 15 וכל חייכם מיניותכם לפניכם....נכון אני מבינה את נושא הלחץ הקבוצתי ,אך אתה באמת מאמין ,שיעיזו להגיד, שזה לא היה בדיוק מה שהתכוון המשורר...
    אתה בקשת המלצה אני ממיצה לחכות עם המין המלא ..אתה נשמע חדור מטרה פין לחור אם לא מקדימה אז מאחור...זה לא משחק גולף אתה משחק עם הנפש שלך ושלה....
    אני מציע להתמקד בהכרות מינית של באמת כל גופה וכל גופך ..העור של גופכם כולו מיני תחושו ,תסתכלו ,תריחו...חושים ...ואז להתקדם למין אורלי....ותכירו יותר ...כל חוויה חושנית רק תעזור לכם בעתיד כי תכירו מה מענג אוכם תוכלו להעשיר את המפגש המיני...
    זאת ההמלצה שלי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו