הביטחון גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הביטחון גבוה
    טל
    05/12/2007

היי, אני בת 17 בעלת חשק מיני מאוד מוגבר והיו לי 5 בני זוג עד היום.
    יש לי דימוי עצמי ובטיחון מאוד סבירים ואני מרגישה מאוד נוח עם הגוף שלי. התקשורת שלי עם כל בני הזוג שהיו לי עד היום הייתה מאוד פתוחה. עד היום כשהייתי עם מישהו הכל זרם נפלא עד הרגע שבו הועלה הרעיון אפילו בנוגע ללהוריד את החזייה. כשהעניין עולה אפשר לשמוע את הביטחון שלי ביחד עם הדימוי מתרסקים שבע קומות מטה.
    יש לי חזה מאוד מאוד קטן, אני חיה עם זה בשלום כמו שכבר אמרתי אבל זה יכול לחסל לי את הביטחון בשניות עם בן זוג.
    אני לא יודעת מה לעשות או איך לפתור את זה. להכריח את עצמי בכוח לא נראה לי פיתרון, ואני לא חושבת שבן זוג יוכל לפתור את הבעיה כי היא קיימת בי, ולא בו.
    מה עושים? איך מתגברים על המכשול שלעיתים הורס לי את היכולת לתפקד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הביטחון גבוה

הוספת תגובה

• זה בסך הכל ציצי גם אם יש לך ציצים

במבה
    05/12/2007

כמו לילד בן 8 זה לא משנה את לא צריכה לעות כזה עניין מה חזה שלך זה שולי לגמרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי בעיניך

טל
    05/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלי

סיון936
    06/12/2007

את צריכה להיות רגוע, ולתת לעצמך להרגיש בנוח.
    יש גברים שאוהבים חזה גדול, ויש כאלה שאוהבים קטן.
    את צריכה להרגיש בנוח עם מה שיש לך!

אני יכולה להבטיח לך שבמקרה הכי גרוע תיהיה קצת אי נעימות, זה לא סוף העולם.
    כשגבר שנמצא איתך בלהט של רגע, הוא כבר משער מה יש לך עם החזיה, אז את יכולה להיות בטוחה שאת לא מפתיעה אותו בלי.... פשוט שחררי את הראש, את הלחץ... רע זה לא יהיה...

אם את ממש לא מצליחה לשחרר את הראש, להיות נינוחה מספיק, זה לחלוטין עניין של ביטחון עצמי (בנושא ספציפי זה) ולפעמים כמו שאמרת זה מספיק להרוס הכל.
    אז במקרה כזה את יכולה לפנות לפסיכולוגית, לייעוץ כדי להגביר את הביטחון העצמי שלך.

בהצלחה וחג שמח!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת

טל
    06/12/2007

אני יודעת שזה לא מעניין אותו באותו הרגע אם הוא איתי כי כנראה שאני כן מושכת אותו אם הוא כבר איתי אבל עדיין... פשוט לא מצליחה להתנער מהדבר הזה
    טוב... יעבור... כמו כל דבר אני מניחה..
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו