בקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה
    מתאמן
    05/12/2007

יש לי אדמומיות מוזרה בפין, זה התחיל לפני כחצי שנה ככל הנראה כתוצאה מאוננות לא נכונה, זה לא גורר שום כאבים וייתכן בהחלט שמדובר באזעקת שווא אבל החלטתי שלא כדאי לקחת סיכונים ואני שוקל ללכת לרופא, בבקשה תגידו לי לאיזה רופא(אורולוג או רופא עור?) עלי ללכת ומאיזה גיל אני יכול לקבוע תור לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשה

הוספת תגובה

• רופא עור ומין

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/12/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המרפאה

מתאמן
    06/12/2007

תודה רבה, שמעתי שישנה מרפאה בתל אביב בה אפשר להיבדק אנונימית וחינם, אתם יודעים היכן היא נמצאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלי...

סיון936
    06/12/2007

את צריכה להיות רגוע, ולתת לעצמך להרגיש בנוח.
    יש גברים שאוהבים חזה גדול, ויש כאלה שאוהבים קטן.
    את צריכה להרגיש בנוח עם מה שיש לך!

אני יכולה להבטיח לך שבמקרה הכי גרוע תיהיה קצת אי נעימות, זה לא סוף העולם.
    כשגבר שנמצא איתך בלהט של רגע, הוא כבר משער מה יש לך עם החזיה, אז את יכולה להיות בטוחה שאת לא מפתיעה אותו בלי.... פשוט שחררי את הראש, את הלחץ... רע זה לא יהיה...

אם את ממש לא מצליחה לשחרר את הראש, להיות נינוחה מספיק, זה לחלוטין עניין של ביטחון עצמי (בנושא ספציפי זה) ולפעמים כמו שאמרת זה מספיק להרוס הכל.
    אז במקרה כזה את יכולה לפנות לפסיכולוגית, לייעוץ כדי להגביר את הביטחון העצמי שלך.

בהצלחה וחג שמח!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו