שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נתנאל15
    18/12/2010

יש לי פין באורך 12 וחצי ואני כבר בן 15 ואני יודע מהשוואות עם חברים שלכל אחד מהם יש 14-17ס''מ רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי להגדיל אותו אני יודע שתענו לי אתה לא בגיל המתאים או שאני לא צריך לדאוג הוא עדיין גדל לבד אבל בכל זאת אני רוצה לעזור לו לגדול

ורציתי לדעת גם אם זה משפיע עליו שאני מאונן הרבה(3-4 פעמים ביום כל יום)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• זה אני נתנאל לא ענית לי על השאלה

לא עניתם לי
    19/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    19/12/2010

אתה בגיל של צמיחה פיזית עד גיל 21 וזה כולל את הפין שלך, תן לטבע לעשות את שלו. אין שיטות שהוכחו מבחינה מדעית כשיטות שיכולות לעזור להאריך את הפין. זה משהו שמעסיק הרבה בנים בגילך, מדובר בשאלה הכי שכיחה בפורום, סביב אורך הפין ושוב ושוב אנחנו מדגישים שאין שום משמעות לאורך, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני מהדגדגן ולא מהחדירה עצמה, אז מה שחשוב שתדע להכיר את חברתך ולדבר איתה על איך לענג אותה, אם יש חברה כיום ואם לא אז כשתהיה לך חברה בעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

מירב שרון
    19/12/2010

אין קשר בין תדירות של אוננות לאורך הפין. אני מבינה ממך שאתה מאונן 3-4 פעמים ביום, זאת תדירות די גבוהה, האם זה בא על חשבון שאר תפקודי החיים, לימודים, חברים, וכד'?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

נתנאל 15
    19/12/2010

לא זה לא בא על חשבון משהו מהחיים שלי כשיש לי זמן פנוי או כאני מתחיל ב 10 בבוקר אני מאונן
    ועוד משהו אני לא צריך שיטה שהוכחה מדעית אני צריך משהו שיכול להיות שהוא יעזור לי לפחות לנסות אין לי מה להפסיד אז בבקשה תני לי משהו.
    אני מנסה לפעמים שהוא ''ישן'' למתוח אותו זה יכול לעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    19/12/2010

אני לא ימליץ לך על שיטה כלשהי להארכת פין אם אין שום ביסוס מדעי שהשיטה אכן עובדת ולא מזיקה. תעשה לעצמך טובה ותן לפין שלך לגדול בשקט עד גיל 21. אתה אומר שאוננות לא באה על חשבון דברים אחרים אלא שזה נעשה רק בזמן פנוי, אולי יש לך יותר מדי זמן פנוי וכדאי למלא אותו בתוכן, בתחביבים, חוגים, ספורט וכד'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו