מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תענו לי בבקשהההאלמונית05/12/2007
יש לי בעיה ואני רוצה לדעת אם זה קורה לעוד בנות או שזה רק אצלי ככה..
במהלך החודש (לא כשאני במחזור) יש לי על הפד הקטן כל הזמן סימנים כאלה בצבעים קצת כהים אבל זה מתלווה בריח ממש לא נעים.. את הריח הזה אפשר להריח גם דרך המכנסיים..
היה לי מקרה ממש מביך עם העניין כשחבר שלי ירד לי בפעם הראשונה הוא עלה אחרי איזה 5 שניות ואמר שממש מסריח שם והוא לא יכול לסבול את זה.. אחרי חודש הוא רצה לנסות שוב אבל אני דחיתי אותו כי אני לא רוצה שהוא יסבול שם למטה.. אני לא יודעת מה לעשות לגבי זה.. הייתי אצל רופאת נשים בעבר והיא אמרה שזה נורמלי.. אבל אני כמעט בטוחה שזה לא נורמלי!! אני מתביישת להוריד מכנסיים לידו ובמיוחד שהוא יהיה קרוב אלי.. וגם כלפי עצמי.. זה מגעיל :( הדבר נמשך כבר הרבה מאוד זמן ואני לא יודעת מה לעשות ..
מה לעשות?? בבקשה תעזרו ליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נורא זה נפוץ אצל הרבה נשים הכוס
במבה06/12/2007מפריש הרבה פעמים חומרים שיכולים ליגרום לריח ואף טעם רע אבל זה לא כזה נורא ויש סיכוי שאם הזמן זה יהיה פחות נורא אין טעם לידאוג בקשר לזה,ובקשר לחבר שלך הוא צריך לילמוד ליסבול תיתעקשי על זה הוא הציע גם אחרי זה שירד לך על תדחי את זה אין מה לעשות את סתם מונעת מעצמך ירידה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
סיון93606/12/2007זה נורמאלי לחלוטין.
את יכולה לגשת לרופאת הנשים שלך שוב ולבקש ממנה ייעוץ לגבי ריח ואיך להיפתר ממנו...
את יכולה לשטוף את האיזור עם סבון נעים בריחות נעימים לפני שאת וחברך נכנסים למיטה, זה מעביר את הריח, הריח נובע מכך שההפרשות "נוגעות" בחמצן....
ובכך שאת שוטפת את המקום זה יכול לעזור לזמן האקט....
בהצלחה וחג שמח!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית שלום
מירב שרון06/12/2007הפרשות מפתח הנרתיק זה משהו טבעי. אם זה מפריע לך, כפי שכבר הוצע לך כאן, את יכולה לחזור לרופאת הנשים להתייעצות נוספת. כמו שכתבה לך סיון לפני שאתם עושים מין אוראלי, את יכולה לשטוף את עצמך בפות אבל רצוי בלי סבון כי זה מייבש, מים זה מספיק. ואם החבר שלך מתנגד לעשות לך מין אוראלי, אז צריך לכבד את זה שלו יש בעיה עם זה. אולי הוא יותר רגיש לריחות באופן כללי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סבון לשטיפה אינטימית
מישהי07/12/2007יש סבונים לשטיפה אינטימית זה יכול ממש לעזור.. את לא צריכה לשטוף את פנים הנרתיק אלא רק מבחוץ..
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)