תעזרו בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו בבקשה
    אין לי שם
    06/12/2007

האם הכאב של הפעם הראשונה הוא כאב בלתי נסבל כמו שמתארים אותו? האם חומר סיכה לא עוזר בקטע של כאב? ושאלה אחרונה
    האםיש אחרי הפעם הראשונה דלקת שהולכים בה הרבה להשתין?כיצד מפאים זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו בבקשה

הוספת תגובה

• למאמי ממיאמי....

סיון936
    06/12/2007

לא תמיד חווים כאב בפעם הראשונה, ויש כאלו שלא חוות כאב כלל!!!
    יש חומרי סיכה על בסיס מים, (לא לקנות על בסיס שמן, לא קרמים למינהם, ולא ווזלין), שהשימוש בהם יכול להקל בכך שאיבר המין של בן זוגך יהיה מסוכך, החדירה תיהיה יותר חלקה.
    עדיין בפעם ראשונה, עדיף ומומלץ לעשות זאת בהדרגה, ולאט... שאת תכתיבי את הקצב...
    לא להיות לחוצה! הלחץ גורם לך לקווץ את שרירי הנרתיק, ואז זה יכול לגרום לכאב.

לגבי דלקת, לא אמורה להיות דלקת ובטח שלא קשור לחדירה. יכול מאוד להיות שיש לך אקסטרה רגישות אחרי פעם ראשונה, ולכן את מרבה לגשת לשירותים. אם השתן שורף לך, אז מאוד יתכן כי יש לך דלקת, ואז מומלץ לגשת לבדיקה.
    ללא כל קשר אם יש לך חשש לדלקת כלשהי באיזור, גשי לרופאת נשים שתוכל לאבחן את הבעיה המדוייקת...

בהצלחה!

חג שמח!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיון

אין לי שם
    06/12/2007

ואם אני רוצה להסתיר במידה וחס וחלילה יש ת'דלקת מההורים מה לעשות? במה להשתמש בשבילת לרפא את הדלקת?
    ושאלה נוספת היא שמעתי שאחרי הפעם הראשונה אי אפשר ללכת זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה ושכחתי להוסיף

אין לי שם
    06/12/2007

אם במידה ויש כאב בפעם הראשונה האם הוא נסבל.? אני מתכוונת האם זה לא כזה ביג דיל או שזה כואב רצחח ...נכון שזה תלוי באדם אבל עדיין הממוצע בואי נגיד זה נסבל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סיון
    06/12/2007

תגשי לרופא משפחה, אם זו דלקת בדרכי השתן, רופא משפחה יכול לאבחן (ע"י בדיקת שתן)
    ואם לא, ספרי להורייך כי יש לך גירוי/ גירוד באיזור הנרתיק וכי את מבקשת לגשת למרפאת נשים.
    ישנן פטריות ויגנאליות שלא קשורות ליחסי מין, וכי ניתן לחטוף אותן מרגישויות וחומציות באיזור.
    אגב, אם את אכן ממיאמי, בדקי באינטרנט, אני יודעת שבארה"ב ישנן מרפאות לנשים מוסדרות חינם, שבהן את יכולה להיבדק.

יותר חשוב שאם יש לך משהו תבדקי, אפילו אם זה כרוך בלספר.... אם יותר נוח לך פני למבוגר אחר שאת סומכת עליו, דודה, בת דודה בגירה, אמא של חברה.... אבל חשוב שאם משהו מציק לך תדאגי להיבדק!!!

חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משו אחרון

אין לי שם
    06/12/2007

אם במידה ויש כאב בפעם הראשונה האם הוא נסבל.? אני מתכוונת האם זה לא כזה ביג דיל או שזה כואב רצחח ...נכון שזה תלוי באדם אבל עדיין הממוצע בואי נגיד זה נסבל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחלוטין נסבל....

סיון936
    06/12/2007

אצל הרוב זה לחלוטין נסבל.... זה אגב יותר תחושה מוזרה מכואב...

ושיהיה לאט, בשלבים, שבן זוגך ידאג שתיהי רוטב למטה, זה יקל על החדירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

סיון936
    06/12/2007

כן זה מאוד משתנה מאחד לאחד.... ולחלוטין כן, מאוד תלוי בהתפתחות הגנטית שלך....

חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו