תרגול שיטת התחל הפסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגול שיטת התחל הפסק
    חסויי
    22/12/2010

יש לי חברה חודשיים ועשינו כמה פעמים סקס יבש ואחרי איזה 30 שניות בא לי לגמור ואני מנסה לעצור את זה או שאני מביא ביד לפני בלי שהיא תשים לב או שהיה לי איזה פעמיים שיצא לי אבל הייתי אם ג'ינסס וזה ממש לא נעים לי , סיפרתי לה על זה שאני גומר מהר ובגלל זה אני עוצר אבל זה מבאס והבנתי שאפשר לתרגל את שיטת ההתחל - הפסק ואני גם רוצה לדעת אחרי כמה זמן בערך יהיה אפשר לראות שיפור
    אני בן 18 וחצי
    תודה רבהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגול שיטת התחל הפסק

הוספת תגובה

• דחוףףף - תגובה

דניאלה פרייפלד
    22/12/2010

האם אתה חושב שמאז ומתמיד אתה גומר מהר?
    או רק איתה,במצבים שאתה מתאר...
    האם היה גם התנסויות של חדירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

חסויי
    25/12/2010

לא לא רק איתה אני גומר מהר
    ולא הייתה ניסיון של חדירהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויי שלום

מירב שרון
    22/12/2010

אני מבינה שזה מתסכל אותך ואכן תרגילי התחל-הפסק יעזרו לך ללמוד לעכב את השפיכה, כמה זמן זה יקח זה עניין אינדיבידואלי. חשוב שדיברת על זה עם חברתך, תקשורת מינית פתוחה זה חלק מזוגיות ומיניות בריאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו