טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי חברה חודשיים ועשינו כמה פעמים סקס יבש ואחרי איזה 30 שניות בא לי לגמור ואני מנסה לעצור את זה או שאני מביא ביד לפני בלי שהיא תשים לב או שהיה לי איזה פעמיים שיצא לי אבל הייתי אם ג'ינסס וזה ממש לא נעים לי , סיפרתי לה על זה שאני גומר מהר ובגלל זה אני עוצר אבל זה מבאס והבנתי שאפשר לתרגל את שיטת ההתחל - הפסק ואני גם רוצה לדעת אחרי כמה זמן בערך יהיה אפשר לראות שיפור אני בן 18 וחצי תודה רבהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבינה שזה מתסכל אותך ואכן תרגילי התחל-הפסק יעזרו לך ללמוד לעכב את השפיכה, כמה זמן זה יקח זה עניין אינדיבידואלי. חשוב שדיברת על זה עם חברתך, תקשורת מינית פתוחה זה חלק מזוגיות ומיניות בריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד